Ясновидката Виктория Германовна: През 2018-а ни чака ядрен удар и нов Майдан

Ясновидката Виктория Германовна Райдос предвижда ядрена война. Според нея тя ще е продиктувана от отмъщение, като първия удар ще дойде от Изтока.

[ad id=“263680″]

Според ясновидката, която използва карти „таро“ и говори с духове, има вероятност президентът на Украйна Петро Порошенко да бъде принуден да избяга от страната, за да не бъде линчуван.

През 2018-та ще има нови протести на Майдана, добавя жената, цитирана от esoreiter.ru. Тя казва, че наскоро е била посетена от духа на Богдан Хмелницки (живял през 17 в. казашки хетман на запорожките казаци в Украйна), който е загрижен за съдбата на страната сега.

Затова той казал на Виктория какво очаква Украйна през 2018 г. Украинците трябва да се подготвят за сериозни изпитания, а дори и ужасни удари.

[ad id=“225664″]

Вероятността Майдана отново да се повтори е много голяма. И ако това се случи, тогава Петро Порошенко ще трябва да напусне страната, за да не бъде линчуван. Пророчеството на Виктория не е окончателно. Нейните думи са предупреждение, че това е възможно, отколкото неопровержим факт.

източник: БЛИЦ

 


image0 (9K)