Явор Бахаров скъсал с алкохола, ходи на терапия

Провинилят се Явор Бахаров не е близвал алкохол от инцидента в Банско насам, когато бе заловен да шофира дрогиран и със спирт в кръвта.

Въпреки че не посещава обществени места, дори в дома си не посягал към питиетата, споделил актьорът пред адвокатите си, които още след освобождаването му от ареста са го посъветвали да започне веднага да посещава терапия за зависимости. Това ще е и част от пледоарията пред съда, когато делото срещу звездата от сериала на бТВ „Съни Бийч“ влезе в същинската си фаза, научи „Хотарена“.

Миналия петък първото заседание на магисратите беше отложено за 16 март, когато се очаква защитата на Бахаров да поиска условна присъда и да представи смекчаващи вината обстоятелства, а посещенията при специалисти по зависимости ще е едно от тях.

Актьорът от години редува периоди на злоупотреби с алкохол и наркотици с пълно въздържание. По-малкият брат на Захари Бахаров е правил опити да приключи с вредните си навици и преди две години, когато започнаха снимките на хитовата поредица „Съни бийч“, в която Явор в момента се изявява в главна роля всяка петък вечер в праймтайма. Тогава малкият Бахаров посещаваше терапевт и според екипа на продукцията, въпреки че по време на снимачния процес всички са се забавлявали в края на работния ден, Явор не е прекалявал с нищо и се е държал съвсем прилично. В сериала той влиза в образа на гадняр с пари, който обаче е толкова амбициозен и устремен към отмъщение, че внимава с алкохола, за да не си прецаква плановете. За разлика от героя си обаче, Явор не издържа достатъчно дълго на добрите си намерения.

В oбяcнeниятa cи пред полицията зa инцидeнтa Бахаров твърди, чe нe e упoтрeбявaл нaркoтици 3 дни прeди дa шoфирa, кaктo и чe e кoнcумирaл aлкoхoл прeднaтa вeчeр, кoйтo oбaчe нe ce e рaзгрaдил в кръвтa му. Признaвa ce зa винoвeн, чe e кривoличeл c кoлaтa cи, иcкaл дa изпрoбвa зимнитe гуми нa aвтoмoбилa cи чрeз „дрифт“.


image0 (9K)