Юлиян от „Игри на волята“ разрева Мис България по пракор Джуката

Риалити предаването „Игри на волята“ отдавна приключи, но финалистът Юлиян Златев продължава да разплаква жените. Поредната жертва на острия език на учителя по английски се оказа не коя да е, а новата Мис България Радинела Чушева, е научил първи в.  „Галерия“.

Двамата участваха в „Черешката на тортата“ заедно с журналиста Румен Бахов, щерката на Глория Симона Загорова и певицата Николина Чакърдъкова. Епизодите тепърва предстои да се излъчват и според запознати ще претърпят по-голяма цензура от тези с Валентин Кулагин и плеймейтката Нора Недкова.

Заради множеството корекции по лицето си Мис България получила толкова критики и подигравки от Юлиян, че топ гримьорът само можел да завижда на словесния талант на Златев.

Под сурдинка се говори, че по време на една от вечерите учителят стигнал до брутални крайности в отношението си към силиконката и тя си тръгнала разплакана. Дали обаче тези моменти ще бъдат излъчени от продукцията, остава под въпрос.

Самият Златев вече се похвали в социалната мрежа с участието си в „Черешката“, публикувайки снимка с всеки един от звездните гости.

„Прекрасен мъж, до грозна жена“, „Какво е това квазимодо“, „Откъде го измъкна този караконджул“, коментираха негови авери под снимката му с Радинела Чушева, получила във Фейбук прякора Джуката. Юлиян, естествено, демонстративно лайкна всички обидни постове за миската.

Риалити героят със сигурност не е единственият, възмутен от външността на Мис България 2019. Заради множеството си корекции Ради бе остро разкритикувана, а в социалните мрежи дори поискаха отнемане на короната й.

„Не ми пука дали ме харесват и какво говорят за мен“, опита се да бъде над нещата Чушева. Явно обаче Жокера в „Игри на волята“ е успял да удари силиконката по слабото й място.

 


image0 (9K)