Юлиян от „Игри на волята“ закова Радинела Чушева в „Черешката“: Сериозно ли си на 23?

„Лошото момче“ от „Игри на волята“ Юлиян Златев съсипа актуалната Мис България Радинела Чушева. Това се случи в предаването „Черешката на тортата“. Заедно с риалити звездата, известен с острия си език, в кулинарната седмица участват щерката на поп фолк звездата Глория – Симона Загорова, спорната най-красива българка за 2019 Радинела Чушева, обичаната народна певица Николина Чакърдъкова и Румен Бахов.

Именно Чушева посрещаше гости през първата вечер на шоуто. В хода на вечерята стана ясно, че миската е едва на 23 години. Юлиян остана шокиран от този факт. „Сериозно ли си на 23? Аз те мислех за по-голяма – поне на 28 години“, изтърси той.

Думите му обаче сериозно засегнаха бившата адреналинка, която отговори: „Как може да кажеш нещо такова на жена?! Не се говори така на жена!“.

В четвъртък финалистът от „Игри на волята“ – Юлиян Златев, ще заложи на средиземноморската кухня и житейския си опит. С увереността на прабългарски цар приготвя здравословно меню за своите гости, които са провокирани да отвоюват храната си чрез гатанки и въпроси.


image0 (9K)