Ще съдят бащата на сиамските близнаци – с майката правили секс по гаражите

И двамата се притеснявали да споделят с родителите си за чувствата, които изпитват помежду си, тъй като момичето било малко и имали съмнения, че възрастните ще им забранят да се срещат.
Районната прокуратура в Сливен предаде на съд бащата на сиамските близнаци, които бяха родени през август.
Той е подсъдим за това, че в периода от ноември 2015-а до началото на тази година се съвкупил с майката на близнаците, която не е била навършила 14 години.
Законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 2 г. до 6 години за такова престъпление.
Подсъдимият я познавал визуално от по-ранен период от квартала, в който и двамата живеели, но не бил контактувал с нея. Момичето било отглеждано в дома на своите родители и посещавало учебно заведение, като през миналата учебна година била в VІ клас.
След запознанството си Радостин и Мария започнали да се срещат в двора на училището и около него. И двамата се притеснявали да споделят с родителите си за чувствата, които изпитват помежду си, тъй като момичето било малко и имали съмнения, че възрастните ще им забранят да се срещат.
Продължили да се виждат тайно, като срещите им винаги се състояли в двора на учебното заведение или около него. Тогава са осъществили и първия сексуален контакт. Момичето, което било девствено, се съгласило доброволно.
Двамата продължили със сексуалните си контакти, като винаги срещите им се състояли около гаражите на училището, тъй като се страхували родителите им да не разберат за отношенията им.

http://BNews.bg


image0 (9K)