Ще познаете ли огромния добряк от Фермата 5, свалил 40 кг по метод, взел Нобелова награда?

Огромният добряк, грамаден и мощен като руски богатир, Тихомир Рангелов от Фермата 5 е станал неузнаваем, тъй като е свалил 40 кг от теглото си, с което впечатляваше страшно много.

Културистът смело заяви в риалити формата, че живее в хармония с партньора си Красимир, който също се появи в телевизионното предаване.

Фермерът Тихомир се ОМЪЖВА!

Тишо през цялото време на пребиваването си в играта говореше, че му е трудно да засити глада си и сега го виждаме напълно променен, след като само за 4 месеца е свалил цели 40 кг.

В „Преди обед“ – сутрешното блоково предаване на бТВ, шампионът по културизъм разказа, че напълно е променил начина си на хранене. Направил го е поради здравословни проблеми.

Тихомир сподели, че постоянно е имал високи нива на кръвното, както и на захарта, всеки ден го боляла главата, и въпреки ежедневните тренировки, проблеми му създавали и кръста, и колената.

Сега той горещо препоръчва периодичното гладуване или intermittent fasting, което е вид диета за намаляване на теглото и мазнините при запазване на мускулната маса. На този метод за отслабване и здравословно хранене е дадена Нобелова награда.

Тихомир и сега изглежда впечатляващо, въпреки стопените 40 кг.

Какво казва още той, гледайте във ВИДЕОТО


image0 (9K)