Ще познаете ли напълно променената популярна фолкпевица?

Ако не бяха обявили името преди появяването ѝ в студиото на „Гласът на България“, нямаше дори да търся сходни черти с познатото лице на фолкфурията ДесиСлава.

Един от менторите във формата и тази година е Камелия, която е поканила своята колежка да помогне в подготовката на двама от участниците за директния двубой помежду им на сцената тази вечер.

Наскоро (на 7 март) ДесиСлава навърши 40 години. Безспорно много талантливата певица през годините премина през няколко трансформации  в килограмите, на възходи и спадове в личния си живот, но те по никакъв начин не отнеха от звученето на прекрасния ѝ глас. Той всъщност и я издаде. Познах я, когато проговори пред камерите.

Каквото и да се е случвало с нея през дългите години на кариерата ѝ обаче, тя винаги е била разпознаваема… до тази вечер. Всичко в лицето ѝ изглежда много различно: и очите, и скулите, и носът ѝ. Бретонът, цялата прическа са най-леките промени в познатата ни ДесиСлава.

Родената в Раднево, но израснала в Гълъбово, ДесиСлава стана майка за втори път в края на 2017-а. В първите месеци на 2018-а тя се посвети на майчинството, за да се радва на своя малък син.

В края на миналата година певицата каза, че една от целите ѝ за 2019-а е да реализира свой фолклорен албум.

“Аз много обичам българския фолклор. Магията в него е толкова силна. Неведнъж съм казвала, че само българският фолклор може така силно да въздейства и дори чужденците да настръхват, когато го слушат. И може би българският фолклор е нещото, което ме кара да се гордея, че съм българка” – споделя ДесиСлава пред Планета ТВ.


image0 (9K)