Ще има ли трети филм от поредицата „Сексът и градът“?

Звездата от филма „Сексът и градът“, Сара Джесика Паркър потвърди, че трети филм няма да има. Пред DailyMailTV 52-годишната актриса заяви „Приключихме… Няма да го правим“. Тя беше придружена от съпруга си – 55-годишния Матю Бродерик.
Според разкритията на DailyMail, проектът е прекратен заради невероятно високите изисквания на една от звездите в продукцията – Ким Катрал. „Разочарована съм“, признава Сара Джесика Паркър.

„Имахме красив, забавен, сърцераздирателен, радостен, много релевантен сценарий и история“. Warner Bros даде зелена светлина на лентата след месеци на спекулации и филмът трябваше да започне да се снима в следващите дни. Студиото обаче слага край на проекта, тъй като не желае да подкрепи други странични дейности на 61-годишната Катрал, каквито са изискванията й.
От своя страна, актрисите Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън са подписали договор с първоначално предложените им условия. Нито Катрал, нито нейни представители са открити за коментар.
Според източник от продукцията, „сценарият е фантастичен. Феновете щяха да харесат филма, но Warner Bros не можеше да се поддаде на нейните (на Ким Катрал, бел. ред.) нелепи изисквания.“

[ad id=“226585″]

Сериалът и първите два филма от поредицата се основават на романа „Сексът и градът“, публикуван през 1997 г. от Кандис Бушнел. Телевизионната поредица се радваше на шест успешни сезона, стартирали през 1998 г. и завършили през 2004 година.
Първият филм  от поредицата „Сексът и градът“ бе пуснат през 2008 г. и спечели 415 млн. долара в световния боксофис. Продължението, което беше снимано в Абу Даби, генерира 288 млн. долара в целия свят.

Източник: blitz.bg


image0 (9K)