Ще имат ли Кейт и Уилям още деца?

Въпреки факта, че 38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишният британския принц Уилям вече отглеждат три деца, феновете на кралското семейство искрено искат съпрузите да ги зарадват с новина за поне още едно дете.

Често пъти се появяват слухове, според които херцогинята на Кеймбридж отново е бременна, но с течение на времето се оказва, че са пълна измислица.

Все пак преди време самата Кейт сподели доста интересни неща за третото й дете – принц Луи, а малко преди това пък подкара собствената си кола, а на задната седалка возеше интересен член на британското кралско семейство.

По време на последната й публична проява, която бе в Брадфорд, където съпругът й – принц Уилям, остана сериозно шокиран от една снимка, самата Кейт издаде доста неприятни новини за съпруга си и семейството им.

По време на разговор с местен жител на име Джош Макплас, който казал на херцогинята, че е изпратил поздравителни картички след раждането на всяко от децата на херцозите на Кеймбридж, и я попита дали може да го направи за четвърти път.

Кейт обаче каза, че няма вероятност отново да стане майка.

„Не мисля, че Уилям иска повече деца“, сподели херцогинята. Тя обаче не каза, че самата тя е против да има друго дете.

Напротив, по време на посещение в Северна Ирландия през февруари миналата година тя изрази желание да разшири семейството си. Тогава тя не успя да устои на желанието да кърми петмесечния син на местен жител и отбеляза, че бебето е много красиво. Но на въпрос дали иска отново да стане майка, тя се засмя и отговори, че принц Уилям вероятно ще бъде някак озадачен, ако това се случи.

Кейт Мидълтън и принц Уилям отглеждат трите си красиви деца: шестгодишния принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и почти двугодишният принц Луи.

jenata.blitz.bg


image0 (9K)