Ще играе ли Бербатов в Берое? Вижте отговора на Томаш

Треньорът на Берое Александър Томаш коментира успеха над Ботев Гълъбово в последната контрола преди подновяването на шампионата, както и за проведената подготовка.

„Започнахме много добре, до 18-ата минута съм много доволен, след това искахме максимално бързо да реализираме попадение, което малко ни отваря, знаете ние как играем, притеснява ме това, което се случи с Леони, надявам се да се разминем.
Ботев Гълъбово играха добре, и те израстват, искам да ги поздравя, няма да има отбор, с който да ни е лесно, Септември съм ги гледал, но ще е труден мач“, заяви Томаш.

„Ако побеждаваме във всеки мач ще сме на 100 %, създаваме положения, надявам се в първенството и да отбелязваме голове. Искам футболисти, които искат да играят в Берое. Всеки един футболист, който е тук е доволен, радва се и иска да помогне на Берое“, добави Томаш.
Той коментира дали има интерес към негови футболисти.

„Към много играчи на Берое има интерес, с някои се разделихме, други привлякохме. Юношите също са част от Берое. Искам футболисти, които са готови за мачовете, Мешка и Алфредо са адаптирани вече, различни са. По темата Охене ще се въздържа, и при Влади, и при Боби нещата се развиват добре. Искам да работим с по-малко бройка футболисти, но когато трябва те да помогнат и да участват на 100 % да го направят може да имаме един добър състав“.

Томаш бе лаконичен на въпроса дали Бербатов ще заиграе в Берое.
„Винаги има шанс за всичко, но дали е реално това да се случи“.


image0 (9K)