Щерката на Тръмп „сваля“ избирателите

Ще отнеме сигурно повече от час, ако се опитаме да разберем всички нюанси на президентските избори в Съединените американски щати.

Става въпрос за кандидати, партии, разисквания, митинги и обиколки, които започват много преди деня Х и могат да объркат буквално всеки един човек.

В същото време подобно нещо означава и поява на публични места с представители на властите, обещания, лозунги и опити за влияние.

В момента водеща фигура освен първата дама – Мелания Тръмп и самият президент – Доналд Тръмп е и още една чаровна блондинка, чиято поява където и да е е винаги сериозно отразявана. Става въпрос за Иванка Тръмп – дъщеря, съветник и дясна ръка на собственика на Овалния кабинет.

Най-голямата щерка на 45-ия президент на САЩ изби рибата с една от последните си визии по време на публична изява. Действието се развива в навечерието на президентската кампания и по-специално в Маями.

Иванка излезе на сцената и всички просто онемяха. Те бе просто очарователна с една обикновена бяла рокля, разширяваща се надолу. На нея имаше копчета, а ръкавите бяха във формата на фенери.

Иванка доказа, че най-простите и не толкова предизвикателни тоалети могат да дадат на жената истинска класа. Кичозните бутикови рокли не винаги са гаранция за успех, а за да се харесаш на хората, понякога трябва да се слееш с тях и да покажеш, че и ти си обикновен и просто човек.

Както и при предишни изяви Иванка заложи на бялото – спокоен и невинен цвят. Явно тя цели да въздейства точно по този начин на аудиторията и гласоподавателите.

Маската й бе съставена от дискретни малки перки, които придаваха класа насред пандемичната, но предизборна обстановка.

Изборите за президент на САЩ ще се проведат на 3 ноември.

jenata.blitz.bg

 


image0 (9K)