Щерката на Румен Овчаров тъне в разкош

По-малката от двете дъщери на Румчен Овчаров – Теодора, от месец насам е част от НС на БСП и е лична фаворитка на лидерката Корнелия Нинова.

Щерката на бившия енергиен министър демонстрира бляскав начин на живот в социалните мрежи, а домът, който обитава заедно със съпруга си, впечатлява с квадратура и размери. Теодора, която преди броени седмици навърши 30 години, се шири в огромно имение и пръска средства по екзотични екскурзии в целия свят. От фотосите й се вижда, че заедно с мъжа й са били на почивки в Аржентина, Бразилия, Уругвай, Италия, Гърция, а българското Черноморие е табу за тях.

В редките случаи, когато са били на родното море, се вижда, че са се глезили с разходки с яхти в открити води. С половинката си Валентин минаха официално под венчило през лятото на 2019 година. Тогава Румен Овчаров съпроводи щерка си до олтара, а церемонията се състоя на невероятен частен плаж на полуостров Халкидики в Гърция. Преди Теодора да стане част от НС на БСП, тя работеше в международния отдел на „Позитано“ 20, откъдето тръгна кариерата на експремиера и днешен шеф на партията на европейските социалисти Сергей Станишев, на ексминистъра на външните работи и сегашен заместник-председател на парламента Кристиан Вигенин и на други висши кадри.

Овчарова напуска тази работа, за да стане сътрудник на евродепутата Петър Витанов след европейските избори миналата година. За пръв път в полезрението на социалистите Теодора влиза още като 15-годишна девойка. Нейната по-голяма сестра Яна, която има 3 деца, няма толкова общо с партийните дела на баща си, но също има добра кариера, пише „Ретро“.

 


image0 (9K)