Щерката на Кичка Бодурова заряза гаджето си, певицата сияе

Дъщерята на Кичка Бодурова Кристи Зарпас заряза гаджето си Марио. Повече от 7 години тя живееше с него и дори се говореше, че планират сватба. Сега обаче са се разделили завинаги.

Причината за раздялата била, че двамата са много различни. А бившата кандидат-тъща Кичка Бодурова не крие, че е доволна от края на връзката им.

„Кристи е добре след раздялата. Най-после разбра, че с приятеля й Марио бяха твърде различни. Той е израснал без празници, никога не идваше на Коледа или на Деня на благодарността. Добро момче, но саможиво, без амбиции. Дъщеря ми обича да пътува, да ходи на концерти, а той – не. Вкъщи. Самодостатъчен си е“, анализира Кичка.

„Просто бяха различни. Затова сега ходим на ваканция с нея и сме почти всеки ден заедно. Кристи има две кученца и казва, че й дават много любов и че са й помогнали да осъзнае доста неща от връзката си“, споделя още Кичка, пише „България днес”, цитиран от bnews.bg.

Тя е най-доволна, че дъщеря й ходи редовно на фитнес, а освен това учи за учителка. „Кристи е направила едно хубаво спортно тяло, радвам й се”, смее се още Бодурова. Дъщеря й започва да следва и магистратура този месец, при това в университет в Лас Вегас.

Тя взе бакалавърска степен преди три години и междувременно работеше почасово.
Въпреки че е израснала в лукс и охолство, балканската красавица, която е дъщеря на грък и българка предпочита сама да печели парите си и се изявява от време на време като еротичен модел, а също така и като блогър.


image0 (9K)