Щерката на Ицо Стоте манекенки свали богат италианец

Анна-Мария – наследничката на Стоте манекенки заби богат италианец.

Сексапилната щерка на столичния плейбой и заможният италианец обявиха връзката си, докато са на почивка. Новата двойка заедно с няколко приятели прекарат ваканцията си на плажовете край Силиция.След тежките месеци на карантина в цяла Италия Анна-Мария и новото й гадже разпускат на божествено красивите плажове на острова. Щерката на Сираков и заможният момък са заедно от няколко месеца. Попадат в обща компания. Влюбват се от пръв поглед.

И двамата обичат да пътуват много. Преди да се насочат към Силиция, двойката отмаря в Сен Тропе. Това е първо сериозно гадже за Анна-Мария. Досега тя не е показвала близост с друг мъж. Младата и амбициозна красавица вече е запознала майка си с мъжа до нея. Все още Анна-Мария не е представила италианеца на татко си – Христо Сираков. Това със сигурност ще се случи, когато наследничката на Стоте манекенки посети България. Поне два пъти годишно Анна-Мария се прибира в родината, за да прекара време с баща си, пише „България Днес“.

Дъщерята на Христо Сираков и топ манекенката Мария Бешлиева наскоро се дипломира в Лондон. Анна-Мария, която наследява красотата си от майка си, избира да продължи да се развива в Италия. На Ботуша родителката й живее заедно с новия си съпруг. Бешлиева е в отлично отношения със Сираков. Двамата редовно се чуват и поддържат приятелство.

 


image0 (9K)