ШОК: Килърите готвят ПОКУШЕНИЯ от затвора за…

Полицията разполага с много сериозни данни за това, че „Килърите” готвят няколко покушения в момента. Има няколко такива сигнала, които са се натрупали от 2013 г. и по тях не се работи. Това каза в предаването „Лице в лице” журналистът Катя Илиева, която е работила и 7 години в ГДБОП.

[ad id=“263680″]

..

По думите й хората, които са в опасност, са тогавашният шеф на Контратерор на ГДБОП Валентин Цоновски, зам.-главният прокурор Ася Петрова, която беше наблюдаващ по делото „Килърите”, и свидетелите, като един от тях е Боян Джамалов.

В момента тези хора са застрашени, защото има реални оперативни данни за това, допълни Илиева.

Има сигнали, че „Килърите” в момента готвят бягство от затвора и събират финансов ресурс, разкри тя. Според нея те разполагат с ресурс и са способни да направят всичко. Има данни също, че някой от затвора им осигурява логистична подкрепа, каза тя.

Според Катя Илиева няма никакъв напредък по тези сигнали, тя има информация от кухнята и тези хора са на свобода, те се движат, нямат охрана и никой не е в състояние в тази държава да ги защити.

[ad id=“225664″]

..

По темата с убийството на бизнесмена Петър Христов, Катя Илиева заяви, че от момента в който е станало убийството, като че ли МВР и управляващите ни пробутват една опорна точка – това, че „Наглите” и „Килърите” са заподозрени зад това покушение. По думите й не е имало оперативни сигнали, че се готви покушение срещу бизнесмена Петър Христов, защото, ако е имало той е щял да бъде предупреден, защото е близък до управляващите.

http://BNews.bg


image0 (9K)