Шок! Д-р Енчев и Теди Велинова не са се женили, имали финансов договор

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев направи шокиращо признание за връзката си с майката на двете му деца – бившият модел Теди Велинова.

„Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме само финансово споразумение с нея. Аз я подплатих с огромна сума и това, че работи, не е от недоимък, а защото й харесва да бъде дизайнер в Нова. Колкото до нова жена до мен, такава няма. Най-важната ми дама е дъщеря ми София”, разкри майсторът на скалпела.

Той отговори на въпроса дали е приключил официално разводът му с моделката Велинова, тъй като беше изловен от папараци с красива брюнетка с розови очила. Двамата слезли от колата на доктора, тя го изчакала да си вземе куфара и през цялото време си говорили.

След раздялата с Теди д-р Енчев се преместил да живее в Пловдив. Бившият модел останала с децата им Филип и София в семейната къща в столицата. Пластичният хирург се връщал в София само през уикендите за консултации. „Не знам с кого точно са ме снимали, но аз често идвам тук по работа, контактувам с много жени и ако трябва да съм честен, откакто се разделих с жена си, много искат да са на нейно място. И, да, моето сърце е огромно и голямо и още е незаето, ако трябва да съм честен”, призна хирургът.

През юли миналата година двамата с Теди заявиха, че се разделят след 8 години съжителство. Те споделиха, че вече не живеят заедно, но двете им деца са техен общ приоритет. Макар че се сгодиха през 2013 г., до брак така и не стигнаха, писа “Уикенд”.

 


image0 (9K)