Шеф Петров се нахвърли върху Силвена Роу, набърка и Мая Манолова в скандала

Известният кулинар с пиперлив език Борис Петров за втори път се заяде с колежката си Силвена Роу.

Преди броени дни пловдивчанката обяви, че според изследвания, направени в американска клиника, биологичната й възраст е 36 от реалните й 52 години. Според Роу това е така, тъй като консумира изключително подбрана храна, която се грижи за психическото и физическото й състояние.

По-рано Силвена Роу постави акцент върху една любопитна тема – биохакинг — разбирано като „хакване“ на нашата физиология, термин, навлязъл през изминалата година. „Биохакинг не е връщанe на километража у Горубляне! Ботоксхакинг е! Извинявам се, но ако госпожата е на 36 години, аз сьм на 24 години, а Мая Манолова ще тръгва пьрви клас… Не е лошо да прочетем „Теория на стареенето“на Иля Мечников“, написа Борис, като по този начин отново провокира противоречиви коментари в мрежата.

Според готвача, когото мнозина познават от риалити формата ВИП Брадър, няма как организмът на Роу да е с 16 години надолу, в сравнение с реалната й възраст — 52 години.

Припомняме, че Петров пръв започна войната с готвачката, сравнявайки я с древноегипетска мумия и публикувайки комичен колаж в официалния си профил във Фейсбук, пише „Телеграф“.

„Биохакинг е нова дума, която влезе в английския речник през 2018 година. Става дума за хакване на нашата физиология, нещо, на което съм изключителен привърженик. За мен важното е едно — искам възрастта ми да расте, но биологичната ми да намалява. Всяка година пращам клетки от плазма, клетки, урина и т.н. в една клиника в Америка, тя показва, че биологичната ми възраст е 36 години. Всъщност това е практика, която създава възможност да се самоусъвършенстваш от биологична гледна точка. Нито за една секунда аз не отричам докторите и медицината. На моята възраст аз искам енергия повече от тази, която съм притежавала на З0. На 36 бях стресирана, а животът ме биеше с тояга, бях агресивна“, каза неотдавна в ефир Силвена и подчерта, че сега е в далеч no-добра форма, отколкото, когато е била на тридесет години.

 


image0 (9K)