Шеф Манчев се разведе, напълно свободен е за младата Цветомила

Преди дни известният кулинар се похвали със син от новата си приятелка, но еуфорията около третото бащинство трябваше да съчетае с нещо не толкова приятно – посещение в съда. Причината е бракоразводното дело с доскорошната партньорка в живота му и майка на двете му деца – Марина Манчева, пише Ретро. От тази седмица тя официално не е съпруга на готвача и освободи титлата за мениджърката Цветомила.

Преди десетина дни палавият шеф Манчев хвърли всички в ступор, след като бе изловен от папараци край Петте кьошета в София в компанията на разлюбената Марина. Съвместната им поява озадачи и веднага се появиха съмнения дали готвачът изненадващо не е изоставил новата си изгора Цветомила в края на бременността й. Подозренията се оказаха напразни. Водещият на „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ наистина е прекарал доста време с Марина, докато Цветомила се е готвела всеки момент да поеме към родилното, но причината е била достатъчно основателна. Преди дни е било последното заседание по делото, с което Иван и Марина Манчеви са заявили пред съда искането за разтрогването на 18-годишния си брак.

Дори 24 часа след като във „Фейсбук“ се похвали, че с Цветомила са станали родители, Манчев е бил видян отново заедно с бившата си съпруга. По-късно същия ден двамата се явили пред съда, за да чуят, че вече не са съпрузи. Според наши източници разводът е преминал мирно и тихо, без фантастични финансови претенции от страна на Марина. Което е обяснимо, тъй като въпреки раздялата им бившето сем. Манчеви ще продължи да управляват съвместно ресторантьорския си бизнес. Все пак шеф Манчев е оставил разкошния апартамент, в който наля торби с пари, на Марина и синовете им.

Жилището е проектирано от един от най-добрите интериорни дизайнери – арх. Петко Колев, а преди три години дори спечели престижната награда „Къща на годината“ в най-големия интериорен конкурс в България. Твърди се, че за ремонта на жилището кулинарят се изръсил с близо половин милион лева.

В същото време, току-що разведен, прочутият шеф е готов отново да извърви пътя до олтара с новата си любов. Цветомила е на ръководна длъжност в хипермаркетите „Метро“ и за разлика от бащата на сина си, досега не е встъпвала в брак.


image0 (9K)