Шеф Манчев върти черпака с часовник за 40 бона

Топкулинарят Иван Манчев се показва с нов златен часовник на стойност близо 40 000 лв. Докато колегите му изнемогват по времена пандемията от коронавирус, майсторът на черпака няма никакви финансови проблеми. Шеф Манчев коли и беси в новия сезон на кулинарното предаване „Черешката на тортата”, а очите на зрителите останаха в новия му златен часовник.

Докато коментираше готварските умения на семейните двойки през изминалата седмица, Манчев оживено ръкомахаше, а под ръкавите на бялата му престилка се показваше скъпарското тиктакащо бижу на една от най-реномираните швейцарски марки. Екпертът по готварство има славата на един от най-популярните и заможни рестораньори у нас и може да си позволи всяка своя прищявка. Шеф Манчев има 2 ресторанта в центъра на столицата и един в Свети Влас. Това му носи завидни за страната ни, а и чужбина, доходи.

Топ готвачът е узурпирал Нова телевизия със съвети и втръсналите на зрителите рецепти с мащерка, босилек и рукола в предаванията „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”. Популярността на кулинарното гуру расте с всяко следващо предаване в телевизионния ефир. Паралелно с него растат и пачките в джоба му. Шеф Манчев остави на бившата си съпруга Марина и двете им деца Христо и Виктория луксозен апартамент за половин милион и заживя в къща в полите на Витоша. Кулинарният спец бръмчи из софийските улици със скъп джип, а гардеробът му от ден на ден става все по-марков и стилен. Манчев без проблем е подсигурил финансово бъдещето на трите си деца. Известният като Дон Жуан готвач е в перфектни отношения с бившите си половинки.

Самият той потвърди, че няма напрежение между него и жените му, като пусна снимка, на която позира с дъщеря си Виктория и нейното малко братче Александър. Момченцето, което стана на 1 годинка е от извънбрачната му връзка с вече бившето му гадже варненката Цветомила.

Освен набъбнала банкова сметка, Манчев може да се похвали и с понаедряла фигура. Той е качил няколко килограма благодарение на последната си любов Ива. Както „Уикенд” писа, атрактивната блондинка е майка на приятелката на сина му Христо.

 

 


image0 (9K)