Шефът на БСП-София: Възможни са предсрочни избори

Председателят на БСП-София събра червения столичен актив и журналисти на спектакъла „Кино и вино“

[ad id=“225664″]

На среща с актива на БСП-София – народните представители, избрани от трите столични избирателни района, червените общински съветници в Столичния общински съвет и представители на медиите, лидерът на червените в София Калоян Паргов не изключи вероятността от предсрочни парламентарни избори.

„Емблемата на София се пропука. Днес има престрелки на високо равнище“, коментира Паргов размяната на критични реплики между президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов. „Не е без значение как ще завърши председателството. Как ще излезе България. Дали приоритетът Западни Балкани ще се случи“, продължи Паргов.

[ad id=“236999″]

Председателят на БСП-София събра червения столичен актив и журналисти на чаша вино и на спектакъл „Кино и вино“. Кинокритикът и винен експерт Веселин Савов направи преглед на творчеството на филмовата легенда Франсис Форт Копола през вкуса на сицилианските вина. Гостите опитаха петстепенно меню с бели и червени вина. „Без вино няма как да правиш успешна политика“, обичал да казва Фопола.

[ad id=“237001″]

Събитието бе в „Морино клуб“, намиращ се на партерния етаж в сградата на КНСБ. Паргов се пошегува с табелите, указващи местоположението на заведението: „Когато нищо не върви на дясно, то тръгнете на ляво!“ Той подчерта, че БСП е алтернативата с главно „А“.


image0 (9K)