ЧОВЕКА ПАЯК: Боян Петров трябва да е извънземен, за да оцелее

Това каза Иван Кристоф, известен като Човека паяк, в „Събуди се” по Нова Телевизия.

[ad id=“225664″]

През седмицата Иван Кристоф дари 100 000 лева за спасяването на алпиниста. Той написа във Facebook, че не го познава, но от солидарност дарява заделените във фонд пари.

По-късно жената до Боян Петров – Радослава Ненова, написа във Facebook, че не познава Кристоф, няма връзка с него. От МВнР също не знаели за него и няма преведени пари по сметката, която тя обяви.

Така в социалните мрежи се надигна вълна от недоволство срещу Иван Кристоф, че по този начин цели единствено да си направи пиар. От своя страна Човека паяк написа във Facebook: „Поел съм ангажимента със свои 100 000 лева да покрия хеликоптерната застраховка от 50 000 долара. От вчера съм в контакт с хеликоптерната компания и кореспонденцията си с тях съм препратил на приятелката на Боян Петров (която странно защо твърди че не сме се чували).

[ad id=“263680″]

В контакт съм и с Външно министерство и превод на сумата ще извърша директно и единствено на хеликоптерната компания чрез Външно министерство! Не съм поемал ангажимент да превеждам суми по лични сметки! Вярвам, че това е пътят парите да отидат по предназначение”.

В „Събуди се” той отново заяви, че парите са предназначени за компанията, собственик на хеликоптера. „Оказа се, че те не искат пари. Даже въобще не е ставало въпрос за това. Той е застрахован, така че защо се искат пари. Аз вярвам в държавата, а не на жени, които не познавам”, каза още Иван Кристоф.

„Когато се плаща за хеликоптери, ти плащаш директно на тях. Оказа се обаче, че тези пари са предплатени от застраховката на експедицията”, поясни още той.

http://BNews.bg


image0 (9K)