Чичко, познат на мама и тате, останал насаме с 14-годишно момиче…

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо К.И., привлечен като обвиняем за блудство.

[ad id=“225664″]

На 12 юни в Стара Загора той е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори половото си желание без съвкупление по отношение на ненавършило 14-годишна възраст момиче.

В хода на образуваното срещу К.И. досъдебно производство е установено, че той и пострадалата се познавали, тъй като обвиняемият бил приятел на родителите ѝ. На 12.06.2018 г. К.И. гостувал в дома има. Използвайки факта, че родителите отишли до близък търговски обект и останал сам с пострадалата, обвиняемият блудствал с момичето.

[ad id=“263680″]

К.И. е осъждан за престъпления от общ характер. Деянието, за което е привлечен в качеството на обвиняем, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че К.И. е извършил престъплението, за което са привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

[ad id=“236993″]

Взетата спрямо К.И. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора.


image0 (9K)