Чий син е Фарук? Пликът с резултата от ДНК теста е готов

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Фарук връща майка си в спомените ѝ за началото на брака ѝ с Февзи.

Заговорът между Ипек и майка ѝ дава резултат. Дъщерята взе генетичен материал от Гарип и Фарук, а Къймет го предаде в лаборатория за изследване и ДНК тестът за биологичното бащинство е готов.

След вечеря Фарук сяда на терасата с Есма и повежда разговора, който тези дни силно го интересува. Започва да подпитва майка си как се е запознала с Февзи, той обичал ли я е, тя какво е изпитвала към него. Есма разбира се отговаря с неохота и несъмнено започват да я глождят съмнения. След като отрязва сина си и той отива да си легне, Есма веднага се качва на горния етаж и позвънява на вратата. Юлфет е в тайната стая, която веднага заключва, след като чува позвъняването. Стълкновението между двете е неизбежно. Заяждането на Юлфет е тънко и саркастично, а Есма я упреква, че всява раздор между нея и децата ѝ. Според лелята тайната на снаха ѝ е на сигурно място, след декларирането на което Есма съвсем полудява.

Ипек се появява в кабинета на Окан, докато Фарук е при него служебно. Той е много учуден какво прави снаха му във фирмата, но става ясно, че шефът му я е поканил да работи при него оглавявайки нов отдел за туризъм и забавления. Изненадите за Фарук следват една след друга. На излизане Ипек го сюрпризира, че знае за подслушания разговор между майка му и леля им, както и за съмненията чий син всъщност е той. В крайна сметка тя му предлага бърз отговор на терзанията, защото го уведомява, че е направила ДНК тест и му предава неразпечатания плик с резултата.

Дилара и Адем се развеждат официално. И двамата са съсипани от мъка, но по различни причини. Адем обвинява вече бившата си жена, че се разделя с него без да ѝ мигне окото, че е убила мечтите му, че е изгубил всичко, но все пак ѝ благодари за съвместния им живот. След преживяното в съда, краката сами го отвеждат при психоложката, където той се опитва да събере парчетата от разрушеното си същество.


image0 (9K)