Чеченката Марина от Фермата 3 сключи брак с богат италианец

Чеченката Марина от третия сезон на Фермата (бТВ) сключи брак с италианския предприемач Франко Аниело на 20 април в Тетевен.

[ad id=“225664″]

Кумове на новото семейство бяха мама Галя и футболиста Алек Манолов. Двамата си казаха „Да!“ в български народни носии от тетевенския регион, а гости на ритуала бяха жителите на града, които им пожелаха здраве, късмет и дълъг живот в семейната „ферма“. Марина избрала датата за венчавката, защото по-големият ѝ син Стефано е рожденик тогава.

Марина и Франко се запознават по интернет преди 2 години. Прекъсват комуникация единствено, докато Марина се снима във „Фермата“. Тя го пленява с красотата си и естественото си поведение, а той нея – с почтеността си. Според кума Алек, Франко бил много напорист и ухажвал Марина дълго. Франко ѝ предлага да се видят в Италия, но Марина решава да му покаже, че е сериозна и точна и му казва, че той трябва да дойде тук и да ѝ предложи брак. Така Франко идва в България и като типичен италианец, много романтично, написва няколко картички на Марина и ѝ дава кутийка с пръстен.

[ad id=“263680″]
Марина не чака дълго и решава да се венчае само седмица по-късно. Първият човек, на когото звъни, е мама Галя, с която си станаха много близки по време на престоя им в миналия сезон на „Фермата“. Мама Галя от своя страна й предлага да помогне с документалните баналности и с организацията на ритуала. Идеята за народните носии идва от Марина, но реализацията – от оправната мама Галя.

Футболистът Алек остава вторият скъп човек за чеченката и тя го кани за втори свидетел на бракосъчетанието.

С трудолюбието и искреността си Марина спечели симпатиите на много зрители във „Фермата 3“ и изживя личен катарзис, признавайки дълбоко пазени лични тайни. Сега Марина вярва, че животът ѝ ще бъде приказка. Рускинята вече има редовни документи, за да заминават и да заживеят на брега на морето, на Еолийските острови в Италия, където Франко притежава няколко къщи.

68-годишният сицилианец е строителен предприемач и се занимава и с туристически бизнес. Зад гърба си има един брак и три деца.

Източник: Фермата


image0 (9K)