Четирима баскетболисти на Берое в националния отбор

Четирима играчи на Берое попаднаха сред избраниците на старши треньора на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски. Наред с капитана на старозагорци Александър Янев и Станислав Ваклинов, които взеха участие в последния подготвителен лагер на представителния ни тим в София, в списъка от 16 играчи място намериха новите попълнения Станимир Маринов и Павлин Иванов.

Лагерът на националите за предстоящите първи квалификации за ЕвроБаскет 2021 започва на 12 февруари. Тимът ни ще тренира двуразово на 13 и 14 февруари. За 15 февруари е предвидено едно занимание в залата, а 16-ти февруари е обявен като почивен ден. България гостува на Гърция на 21 февруари и приема Латвия в Ботевград на 24 февруари.

Повиквателните за цели четирима играчи на Берое е сериозно признание за мъжкия баскетболен отбор на Стара Загора. Надяваме се, че Сашо Янев, Станимир Маринов, Станислав Ваклинов и Павлин Иванов ще успеят да покажат най-доброто от себе си в предстоящите два откриващи двубоя и ще помогнат на националния отбор на България да стартира по най-добрия начин своя квалификационен цикъл!


image0 (9K)