Четвърти ден заподозрян за убийството на Виктория Маринова липсва

Вече четвърти ден няма заподозрян за убийството на журналистката Виктория Маринова. Вчера министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров свикаха в Русе извънредно оперативно съвещание.

Главният прокурор обяви, че е впрегнат целият ресурс на МВР. Работи се по всички версии, като е мобилизиран целият експертен капацитет на вътрешното министерство. Местните журналисти по-скоро отхвърлят версията, че убийството е свързано с работата на водещата, предвид темите в предаването й, съобщава бТВ.

[ad id=“225664″]

Хиляди почетоха вчерa паметта на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова. Бдения имаше в пет български града, сред които Русе, Пловдив и София.

Не бива да се избързва с версиите, каза бившият шеф на СДВР Валери Йорданов в сутрешния блок на БНТ. По думите му, „информацията, която тече и по медиите е не бих казал противоречива, но доста разностранна по отношение на версиите, които се тиражират по отношение на това какво е намерено и други подробности“.

„Аз искрено казвам, че не ми е известно тя да е разследващ журналист, но не значи, че моето мнение е меродавно. На това беше наблегнато повече“, коментира Йорданов.

„Аз съм убеден, че този случай ще бъде разкрит, нека общественият натиск да бъде по-умерен и по-обективен, за да няма противоречие“, призова бившият шеф на СДВР.


image0 (9K)