Честит рожден от ЗАРАТА на родените на 27-мо число!

Числото 27 от гледна точка на науката за числата е съчетание на нежния романтичен скитник с диктатора. Ако за момент оставим настрана числото 9, което е сбор от двете числа, оставаме с числата 2 и 7. Тези числа са сродни, макар че последното е по-силно и много по-независимо. Носителите притежават оригинална мисъл и индивидуален характер. По природа са материалисти, но много често успяват да направят добри пари от своите идеи и изобретения. Необичайният им начин на действие ги отделя в особена категория. Обикновено започват със свои собствени начинания и рядко заемат местата, освободени от по-старите.

Жена, родена под това число, винаги се стреми към сигурност в живота, но заедно с това се нуждае и от някой, който може да общува с нея душевно, тъй като числото 27 е интелигентен човек.

Притежаващите това число са с чувствителност, въображение и силен ум. Те обичат да пътуват и имат познания по широк кръг въпроси. Любовта им към романтичното се съчетава изключително добре с любовта им към пътешествия.

Те се възбуждат по-скоро от силата на ума, отколкото от физическа нужда. От една страна, ги привличат хора, които могат да им окажат морална подкрепа, а от друга – хора, които са податливи и покорни.

Това е едно добро число, ако притежаващите го се опитат да обуздаят желанието си да властват над другите. Леката им неувереност може да им навреди. Несигурността е чувство, което може да се изкорени, ако субектът развие воля. С воля всичко се постига.

Камъните, носещи щастие, са рубин, гранат и оникс, които трябва да се носят така, че да са винаги в допир с кожата. Металът, носещ щастие за числото двадесет и шест, е желязо.

Числата 27 имат силно индивидуален характер, оригинална мисъл и действия. Тяхното богато въображение и творчески способности пораждат нужда от партньори по интелект. Те се възбуждат по-скоро от силата на ума, отколкото от физическа нужда. От една страна, ги привличат хора, които могат да им окажат морална подкрепа – това е влиянието на числото 27, а от друга – хора, които са податливи и покорни. Това е влиянието на числото 9, което е сбор на двете съставни цифри. Също така силно ги привличат хора, в които има елемент на непредсказуемост. Обичат да отгатват нещата. Ако някой е твърде прозрачен и ясен, скоро се отегчават от него. Това е влиянието на числото 7, което обича промените.

Сексуално те са от вида, който преследва другия пол повече по навик, отколкото по желание. Дори ако някой не ги привлича особено, ще го преследват просто за забавление. Това се отнася пове­че за мъжа 27, защото жената не „преследва“, а изкусно разкрива намеренията си.

Сексуално са силни и когато ги обхване желание, не могат да чакат. Ако случайно другият не иска или не е в „настроение“, способни са да използват сила.

Числото 27 е със склонност към господство и с желание повечето неща да стават така, както то иска. Това отчуждава хората. Ако не внимава, има опасност да загуби приятелите си. То е и малко неуверено.

Разбират се с повечето хора, защото са интелигентни, интересни и силни по характер. Техният магнетизъм привлича хората, но когато започнат да властват, отблъскват от себе си. Нежността на числото 2 обаче противодейства на тази черта в голяма степен. Родените под това число се ползват с популярност.

Родените на 27 число на месеца са предразположени към кожни болести и психическо напрежение, както и към треска.

Страдащите от тези заболявания трябва да включат в редовната си диета чесън и моркови.


image0 (9K)