Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 24-то число!

Макар че двете числа 2 (Луна) и 4 (Раху) са четни, комбинацията им се смята за добра, тъй като 2+4=6, а 6 (Венера) носи късмет. Хората, родени на 24-ти се влияят от тези три числа. Отношенията между 2 и 4 са хармонични, затова и 6 излъчва положителни вибрации. Макар да притежават всички присъщи на числото 6 качества , родените на 24-ти се отличават от тези с рождена дата 15-ти или 6-ти, тъй като 2 е число на промените, а 4 е число на промените и трудностите. Ето защо животът им е изпълнен с превратности. Под влиянието на числото 2 те винаги са готови да окажат искрена помощ на околните, а под влияние на числото 4 – силата и упоритостта им нарастват. Тези хора са учтиви, отзивчиви, прикрити и са в състояние дълго да пазят тайните, които са им поверени. Понякога се чувстват самотни и изоставени, но истината е, че представителите на противоположния пол ги покровителстват.

Те се нуждаят от човек, на когото непрекъснато да се облягат. Не могат да са сами и се чувстват загубени, ако обстоятелствата ги принуждават на това. Техните приятели и партньори трябва да имат неизчерпаем запас от търпение и мо­рална подкрепа.

Родените под това число са искрени и верни приятели. Влиянието на числото 4 забавя тяхната емоционална реакция – те не се сприятеляват лесно, но когато се сприятелят, сигурно е, че връзката е за цял живот. Числото 24 е силно повлияно от пла­нетата Марс, едно огнено число. Ето защо притежаващите го са обикновено избухливи. Така губят много приятели.Тяхната воля е слаба, което ги прави неспособни да поставят идеите си в положителна форма.

Сексуално не са много силни, защото физически не са здраво сложени и нямат голяма издръжливост. При тях сексът е повече в душата и тяхната плахост може лесно да ги лиши от шанса им с другия пол. Те мечтаят и мечтаят, но се колебаят да превърнат мечтите си в действителност. Обектът на техните чувства е надарен с всички възможни добродетели. Те са твърде емоционални в сърдечните истории и обичат страстно и дълбоко, след като се влюбят. Дори физическият любовен акт е на душевна плоскост, а сексуалното желание се поражда по-скоро от душевно стимулиране, отколкото от физическа нужда, която не е голяма.

Числото 24 е силно повлияно от планетата Марс, едно огнено число. Ето защо притежаващите го са обикновено избухливи. Така губят много приятели.

Тяхната воля е слаба, което ги прави неспособни да поставят идеите си в положителна форма. Те не могат да контролират съдбините си, тъй като им липсва силата, с която да накарат нещата да се случат. Но са повлияни и от планетата Венера, която им дава силно романтичен темперамент. Лесно се увличат и поради простодушието си лесно се мамят.

Тъй като физически не са много силни, те са податливи на болести. Числото 24 обикновено не оздравява така бързо, както другите.


image0 (9K)