Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 21-во число!

Родените на 21-ви се отличават значително от другите хора с число, редуцирано до 3.

Комбинацията на 2 и 1 съвсем не е тъждествена на комбинацията 1 и 2 (например 12) – този случай числото 1 помага на числото 2. Съставящите това число са представители на планетите Луна и Слънце. Луната е жената, а Слънцето – мъжът. Според числовия анализ и прогноза, Луната е романтична, емоционална и чувствителна, докато Слънцето символизира амбиция и успех. Независимо, че се управлява от Юпитер, числото 21 принадлежи към групата на втората десетица, следователно двойката оказва по-голямо влияние върху него. Тя надарява с нежност, а единицата крие потенциал за постигане на успех в живота. Тези хора са по-социални от другите „тройки”. Те често и твърде бързо стават фаворити на всяка компания, както и на представителите на противоположния пол.

Макар по-често да объркват разни неща в живота си, в сравнение с родените на 12-ти и 30-ти, успяват лесно да се справят с трудностите. Захващат се с успешен бизнес и обичат да оказват помощ, правят много услуги на другите. Ако възпитат у себе си повече търпение, ще имат още по-голям късмет и ще постигнат още повече.

Емоционалният живот на притежаващите 21 е пълен, защото имат склонностите на числото 2, както и енергията на числото 1. Нуждаят се както от душевно, така и от физическо стимулиране. Макар че не са твърди като числата 1 и 3, те са по-силни от числото 2 и се нуждаят от физическо удовлетворение. Това ги прави задоволителни любовници, защото откликват на партньора си и душевно, и физически и ако той не е сексуално силен, ще могат да го задоволят и в двете отношения. Те имат сравнително силно желание за секс, без да са твърде взискателни, и могат да общуват душевно, което винаги ги прави по-интересни. Числото 21 има две лица – песимист и диктатор. Притежаващите това число са обикновено избухливи и си създават врагове. Поради склонността си към мечти пропускат добрите възможности в живота. Това води единствено до потиснатост и депресия. В противовес на това е диктаторът, който трябва да постига своето. Вследствие на това, те отхвърлят съветите и налагат волята си на околните. Числото 21 се разбира относително добре с повечето хора, защото има магнетизма и енергията на числото 1, както и чувствителността на числото 2. Внимателни са и гледат да не наранят чувствата на другите, защото самите те са чувствителни и знаят от какво боли.

Родените на тази дата страдат от чревни разстройства. Редовната диета трябва да включва краставици и тикви. Трябва да приемат много мед. Скъпоценен камък, носещ щастие. Перла. Всякакво съчетаване на метали за родените под това число, е сполучливо. Родените на 21 число на месеца трябва да пазят здравето си през февруари, юни и септември.

Емоционалният живот на притежаващите 21 е пълен, защото имат склонностите на числото 2, както и енергията на числото 1. Нуждаят се както от душевно, така и от физическо стимулиране. Макар че не са твърди като числата 1 и 3, те са по-силни от числото 2 и се нуждаят от физическо удовлетворение. Това ги прави задоволителни любовници, защото откликват на партньора си и душевно, и физически и ако той не е сексуално силен, ще могат да го задоволят и в двете отношения. Те имат сравнително силно желание за секс, без да са твърде взискателни, и могат да общуват душевно, което винаги ги прави по-интересни.


image0 (9K)