Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 20-то число!

Числото 20, както числото 2, е нежно и романтично. То е податливо, покорно и чувствително. Състои се от числата 2 и 0. Последното е безмълвно число и служи само да разводни харак­теристиките на простото число.

Родените под това число са много интелигентни и творчески личности, надарени с живо и богато въображение. Те са гравитират повече към умственото, отколкото към физическото начало. Физически са обикновено с крехко телосложение и не са много силни. Притежаващите числото 20 са мечтатели и живеят изключително в облаците. Те не могат да посрещнат суровата житейска действителност и изправени пред трудности, се оттеглят в своя малък и сигурен свят на илюзиите.

Мечтите им имат малка прилика с действителността и когато бъдат принудени да се събудят, виждат, че са неспособни да се справят с живота. Тази черта на маниловщина, съчетана с вродената им интелигентност, творческите способности и богатото въображение, ги прави прекрасни поети и художници, ако се намери кой да им осигурява жизнените нужди. Притежаващите това число са нежни и опрощаващи по природа, на тях им липсва силата и енергията, нужни в живота.

Тъй като не са много силни, избягват тежката работа. Притежаващите това число живеят с душата. Душевната връзка с партньора при тях е задължителна, защото това е единствената плоскост, която има значение за тях. Те не са много силни и сексуалната мощ между тях е по-скоро изключение, отколкото правило. Във всеки случай, физическият отклик се ражда в душата и ако не могат да общуват душевно, не могат да се възбудят и физически.

Физическото удовлетворение е случайно и винаги вторично по отношение на душевното. За такива хора сексът е кулминация на чувство, родено в душата, при това не особено необходима кулминация. Те са щастливи, докато съществува душевна хармония с партньора. Дали тя се извежда на физическа плоскост или не, е въпрос от второстепенна важност за тях. В брака търсят човек с подобна душевност и ако по зла случайност се оженят за индивид, който е физически по-силен и душевно по-слаб, бракът е извънредно нещастен и те изпадат в отчаяние и депресия.

Числото 20 няма грам практичност или здрав разум. Неговите творчески и изобретателски способности са от най-висш порядък, но му липсва изцяло способността да привежда мислите си в дела. То сънува фантастични сънища, в които обикновено е централната фигура, защото притежава голяма доза егоизъм и суета, но мечтите никога не стават реалност, защото му липсва силата и инициативата да ги осъществи. Дори ако има средства, физическата слабост му пречи да действа. Числото 20, както и числото 2 повяхва, когато му се противопоставят, и не може да функционира, ако условията не са идеални, каквито те са рядко. Числото 20 е лишено от самоувереност. То няма вяра в себе си, въпреки убедеността си в своите идеали. Толкова е неуверено, че дори не прави опит да обвинява света за липсата на успех. То не предприема нищо само и когато нищо не идва при него, чувства, че с него са се отнесли зле.

Също така е суетно и склонно да гледа отвисоко на хората, които живеят живота си на физическа плоскост. Опитва се да прикрие своята несигурност с надутост, което обикновено не може да излъже никого, и така става мишена за приятелите и другарите си. Съществено за родените под знака на това число е да бъдат обкръжени от хора с еднаква душевност. Тяхната сила е умът и те трябва да имат партньори, с които могат да общуват душевно. Без това никоя връзка няма да успее. Това е задължително. Поради неспособността си да привеждат плановете си в действие, такива хора рядко постигат успех в живота и следователно са много неуверени. Необходими са им партньори, способни да им вдъхват кураж. Те трябва да са стълбът, на който се обляга числото 20, защото не могат без опора – имат нужда от човек, който укрепва духа им и ги подтиква.

Притежаващите числото 20 са изключително чувствителни и околните трябва да внимават да не накърнят чувствата им с необмислени думи. Такива хора лесно се обиждат и разбират съвършено различно казаното. Поради липсата на вяра в себе си и неспособността да постигнат успех, хората, родени под това число, са склонни към безпокойство и газят в морето на несигурността. Неизбежно стават унили и импулсивни. Партньорите на такива хора трябва да са ведри и спокойни, за да могат да ги извеждат от мрачното им настроение. Партньорите не трябва да са силно сексуални. Сексът с числото 20 е винаги въздържан, следователно, разликата в сексуалния темперамент води само до грижи.

Болестите, от които страдат родените под влиянието на това число, са на черния дроб, червата и лошото храносмилане. Родените под влиянието на това число трябва да включат ряпа, краставици, пъпеши и тикви в редовната си диета.


image0 (9K)