Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 30-то число!

30 е много смело число и родените под влиянието му са амбициозни и агресивни. Те обичат властта и никога няма да се задоволят с положението на подчинени. Това ги кара да контролират действията на всички останали, тъй като без това усещане за власт се чувстват неудовлетворени.

Хората с това число са строго дисциплинирани и изискват пълна покорност от подчинените си. Властни са и мнението на другите означава малко или нищо за тях. Те са последователни и няма да се откажат от предприетото начинание. Обикновено телесно са силни и с огромна издържливост. Чертата на властност може да се проследи във всички действия на числото 3 или 30, включително във връзките му с хората. Той трябва да е на преден план, в противен случай връзката няма да издържи.

Партньорът или приятелят на числото 30 трябва да е податлив и покорен и да приеме втората позиция. Притежаващите числото 30 обичат да преследват плячката си и го вършат с безпогрешния инстинкт на родения ловец. Тези, върху които се спира интересът им, имат малък шанс да се спасят, защото са обект на преследване с праволинейна решителност, на която е трудно да се съпротивляват.

Магнетични личности с огромен сексапил, те привличат другия пол дори против волята му и в такива обстоятелства не е трудно да властват. Сексуално са силни, мъжествени и земни, но в същото време – и агресивни. Имат малко време за любов и любовни истории, но когато ги срещнат, ги приемат, ако им се предлагат със смирение.

Притежаващите числото 30 са родени диктатори и създават собствени правила. В осъществяването на плановете си са като валяк, който смазва всяко противопоставяне без особена или без никаква грижа за последиците. Те не са свадливи по природа, но въпреки това си създават врагове. Техните силови методи настройват хората срещу тях, тъй като не проявяват никаква търпимост към хора, които са по-малко напористи от тях.

Само който може да се покорява на числото 30, е в хармония с него. В приятелствата си те искат да са по-важната личност и не обичат някой да бъде заплаха за това положение. Партньорите и приятелите трябва да не го засенчват. Не трябва да се посяга на свободата му по никакъв начин. Числото 30 иска да има думата във всички действия на партньора си. Никой не трябва да се стреми да бъде равен с числото 30 или да се опитва да му отнеме вътрешния огън. По очевидни причини взаимоотношенията с това число не са лесни.

Родените под това число са най-предразположени към заболявания на кожата и ставите. Редовното приемане на червено цвекло, тикви, черници, праскови, маслини, нарове, ананаси, грозде, смокини и бадеми предотвратява гореспоменатите заболявания.

30 е много силно число и родените под негово влияние ще се издигнат до големи висоти, защото притежават всички необходими качества, в случай че ги смекчат с дипломатичност и внимателно отношение. Тези хора трябва да се научат да обуздават своята избухливост, нетърпимост и амбиции. Ако това стане, а то може да стане, числото 30 ще постигне успеха, към който се стреми.


image0 (9K)