Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 29-то число!

Числото 29 е труден характер. От една страна, числото 2, а от друга – числото 9. Те са две противоположни числа, а сумата на двете е отново 2 (2 + 9 = 11 =2). Това дава нежната и песи­мистична природа на числото 2, от двете страни на числото 9, което е властен и бунтовен характер. Два пълни контраста. Тук не трябва да забравяме факта, че сумата на двете числа е 11. Простото число, произтичащо от числото 11, е несъмнено 2, но самото число 11 влияе доста върху характера на родените 29.

Съчетанието на двете ги прави деспотични и амбициозни. Тези черти изпъкват на преден план в живота на хора с това число. Числото 2 има въображение и творческа природа и е изпълнено с чувствителност и романтизъм. Числото 9 е властно и борец докрай. То е число на планетата Марс, бога на войната. Можем лесно да си представим конфликтите в душата на числото 29. Този конфликт ги прави трудни хора, защото редуват деспотичност с покорност. Числата 29 имат дълбоки и трайни чувства. Не се влюбват лесно, но когато се влюбят, е до живот. На техните партньори обаче им е трудно, защото връзката им с тях предполага деспотичност и покорност. Те имат романтична жилка от числото 2 и във всичките си връзки се стремят към човек, който ще им бъде душевно равностоен. Мечтателят в тях превръща емо­ционалният им живот поръсен със звезден прах и облян в лунна светлина, което ги прави още по-дълбоко привързани. Те не се чувстват напълно удовлетворени, докато не придадат романтичен характер на човека, в който са влюбени. Хората с число 29 са силно сексуални, но страдат от комплекса на числото 9 в това, че не могат да изразят сексуалното си желание.

Имат погрешното понятие, че желанието им за секс уронва достойнството им и че да се показва нуждата от секс е проява на слабост. Ето защо чакат партньорът да поеме инициативата. Те не искат агресивен партньор, а само такъв, който пръв изразява желание за секс. Доминиращата черта на числото двадесет и девет е стълкновението между амбиция и неувереност. Притежаващите го имат ум, нужен за успех, но им липсва гръбнак и енергия. Те се нуждаят от подкрепа, но я отхвърлят като слабост. Биха искали да командват, но са твърде плахи, за да се наложат. Всъщност са един вързоп от противоречия, но трябва да се научат да се самоанализират и да развият положителните си качества. Ако не го сторят, ще продължават да се лутат и успехът, към който се стремят, ще продължава да им убягва.

Наложително е за числото Двадесет и девет да се научи да привежда мислите си в действие, защото притежава интелигентността на 2, но да престане да е мечтател и да действа. Числото 29 не е лесно за връзка, защото се състои от две пълни противоположности. То е силно властно число, а такива хора никога не са истински популярни, дори ако ги уважават за силата на характера им. Редом стоят податливостта на числото 2 и склонността му да се обляга на другите. Тази склонност не е силно изявена и обикновено се проявява в търсене на одобрение за делата си, но не отива по-нататък. Склонността да налагат волята си на другите ги прави непопулярни и им печели много врагове. Обаче тяхната интелигентност, практическо мислене и решителност печелят уважението на околните. Хората, родени под влиянието на 29, са склонни към заболявания на черния дроб и на червата. В диетата препоръчително е да се включат ряпа, краставици, пъпеши и тикви. Те трябва да бъдат третирани с изключителна предпазливост и такт. Те са силно чувствителни и песимисти и се довеждат до състояние на дълбока депресия, като карат околните също да страдат.

Ето защо през цялото време трябва да са ангажирани с творчески търсения, за да нямат време за размисъл и изпадане в депресия. Те трябва да се опитат да развият логическите си способности, за да могат със силния си ум да подредят нещата, вместо винаги да гледат мрачната страна на живота. Ако не го сторят, ще бъдат склонни към срив и следователно ще страдат още повече. Камъкът, носещ щастие на числото 29, е диамант или зелен нефрит. Носещият го трябва да внимава камъкът да е в постоянен допир с кожата, иначе ефектът се губи. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число, е сребро, което трябва да се съчетава с рубин.


image0 (9K)