Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 7-мо число!

Цветовете, отговарящи на вибрацията на Числото 7 са: морскозелено, светложълто, аквамарин, розово и бяло. Хо­рата с Число 7 не бива да носят черно или тъмни цветове, дори когато те са посочени като цветове в Слънчевия им знак.

Хората с Число 7 ще усетят благотворна промяна в об­щото си състояние и ще засилят положителното в своя ха­рактер, ако носят близо до кожата си смарагд или аметист. Водните лилии и цветовете на лотоса като с вълшебна пръчи­ца ще повдигнат настроението им, ако се чувстват тъжни, самотни и закопнели за обич. Числото 7 поражда склонност към тревоги. Тези хора по-лесно се притесняват, избухват и ядосват.

Докато в личния им живот и в службата всичко върви по вода, те са способни да отхвърлят неимоверно много работа. Но притеснят ли се от нещо или някого, са предразположени към черногледство, уни­ват и това води до крайна физическа умора. Изключително чувствителни към околния свят, те попиват досущ като гъба отрицателната нагласа на хората около себе си. Стига да усещат, че са нужни и оценявани по достойн­ство, представителите на Число 7 на драго сърце ще се нагърбят с какво ли не и обикновено си вършат работата доб­росъвестно. Но не си дават сметка, че физически не са така силни, както психически – често организмът им е крехък и повечето им здравословни проблеми идват от това, че те над­ценяват силите си.

Най-често имат изключително чувстви­телна на слънцето и физическия допир кожа, а понякога и се потят обилно; ако ядат храна, неподходяща за храносмила­телната им система, нерядко получават тежки обриви.

Януари, февруари, юли и август на всяка година са ме­сеците, когато повечето симптоми на разклатено здраве -психическо и физическо, причинено от болест или злополу­ка, се проявяват при хората с Число 7 като резултат от чер­ногледство, депресия, стрес, напрежение, ядове или преумо­ра. Всяка година, наближат ли тези месеци, хората с Число 7 трябва да запазват спокойствие. Не след дълго ще са в състояние да притъпяват до голяма степен и дори да пре­одоляват склонността си през тези периоди да боледуват или да претърпяват злополуки. Най-малко трийсет дни преди началото на въпросните месеци трябва да забравят всички тревоги.


image0 (9K)