Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 4-то число!

Родените на 4-ти са късметлии. До известна степен са двойствени личности и са много недоверчиви. Те понякога са неуверени и винаги се опитват да се подсигурят със съвети от други хора.

Тяхната съмняваща се природа ги прави упорити и настойчиви. Не притежават напълно реална представа за живота и трудно осъзнават точните си отношения със заобикалящите ги. Това им създава проблеми в семейството и сред приятелите. Тези хора постоянно градят планове и работят неуморно. Имат силна воля и не се страхуват от трудностите и противоречията.

Харесва им да създават ред и равновесие в живота си. Ако бъдат подкрепени от хора, на които имат доверие, е възможно да успеят и да постигнат много в живота си. Това им се случва обикновено на по-зряла възраст след много трудности, сривове и страдания. Боговете обаче им вдъхват твърдост, смелост и търпение, способност да понасят болки и физически страдания. Така „четворките” се намират или на върха, или в низините. Те ненавиждат посредствеността и златната среда. Трябва много да се борят за развитието и растежа си и във всяка ситуация да преодоляват препятствия, но правят това стоически. Те често сами си създават проблеми, защото не приемат общоприетото, спорят, създават си яростни опоненти.

Друга причина да печелят врагове са лъжливите обещания, които често дават. Те не са интриганти и дори когато обещават небивалици, си вярват, че наистина ще направят всичко възможно – просто не преценяват ситуацията и възможностите си точно. „Четворките” са толерантни и стабилни приятели. Поради променливата си природа се проявяват ту като меки и вежливи, ту като груби и праволинейни, но не вършат предателства. Интересуват се от всякакви реформи, насочени към подобряване както на обществената среда, на домашната обстановка, на взаимоотношенията. Инстинктивно се противопоставят на правила и указания.

Могат да нарушат закона, без да се колебаят. Бунтът срещу властта им донася известност. Те обичат конспирацията и на млади години живеят доста потайно. Те са прагматични, но рядко натрупват богатство, защото подобна страст им е чужда. Ако се сдобият със средства, разточително ги разпиляват. Обичат и благотворителните дейности. В отношенията си с представителите на противоположния пол са вежливи, търпеливи и чувствителни. Жените са нежни и вежливи. Те са честни, отстъпчиви и сдържани, но и много независими. Родените на 4-ти трябва да овладяват своите съмнения, да се научат да запазват спокойствие, да контролират гнева си, да са по-категорични в решенията си. Да харчат по-разумно парите си и да не пилеят безцелно. Не е желателно да се усамотяват, защото това може да ги доведе до депресии. Партньорите или приятелите на числото 4 трябва да са тип, който може постоянно да ги утешава.

Духът им трябва постоянно да се повдига. Накратко, те се нуждаят от човек, на когото да се облягат през цялото време. Ако бъдат лишени от опора, нагазват и затъват все по-дълбоко и по-дълбоко в морето на несигурността, което сами са си създали. Околните трябва да са паметник на търпението и силата, защото не е лесно да живееш с някого, който постоянно се нуждае от морална подкрепа. От своя страна партньорката (партньорът) на числото 4 може да е сигурен в неизменната вярност, защото такива хора не отдават чувствата си лесно, но веднъж отдали ги, им остават верни завинаги. Числото 4 са много сигурен залог, защото не се отвръщат от избраните партньори.

Болестите, от които числото 4 е най-вероятно да страда, са на бъбреците. Също така болки в гърба и главоболие са постоянен източник на тормоз. Гловоболието най-вероятно се дължи на напрежение, причинено от краен песимизъм и депресия. Родените под влиянието на числото 4 трябва да избягват пикантните храни. Притежателите на това число не могат никога да са напълно щастливи в този материален свят. Въпреки факта, че са неизменно предани и верни на партньорите и приятелите си, песимизмът им прави живота с тях изключително труден.

Много често те пропъждат именно хората, от които така отчаяно се нуждаят поради постоянните си искания за утешаване. Те са като душевни паразити, които се хранят от околните, докато изцедят всичките им чувства и в процеса на това ги прогонват. След това се чувстват загубени и предадени, без да разбират, че самите те са причината за това предателство. Като пропускат появили се възможности, те естествено изостават и вместо да анализират причините, са склонни вътрешно да обвиняват света в дискриминация. Тези хора трябва на всяка цена да преодолеят чувството на неадекватност, от което страдат, защото често самите те са причина за собствения си провал. Трябва да се опитат да не се облягат на другите и да имат вяра в себе си.

Притежават много добри качества и трябва да ги развиват, вместо да се давят в песимизъм и самосъжаление. Малко хора са така методични като числото 4 и тяхната работоспособност е от най-висш порядък. Ако самоанализираха себе си систематично и методично, както анализират другите си работи, щяха да са много по-щастливи, и не биха допуснали успеха, за който копнеят, да им се изплъзне поради собственият им отрицателен начин на мислене.


image0 (9K)