Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 1-во число!

Хората с число на душата 1 са управлявани от Слънцето, а това им дава яснота на целите и мислите. Тези хора са склонни да се привързват към своите идеи и цели, особено щом са категорично убедени, че са прави. Трудно променят мнението, решенията или поведението си. Могат да направят това само в името на истината, когато се убедят, че са сгрешили. Те са трезви, устойчиви, точни и ясни. Изграждат си свой начин на мислене, без да следват традиционните схващания на средата, в която са се родили. Внимателно обмислят всяка идея, но не е задължително да я приемат в готов вид. Тези хора са големи новатори.  Изобретателни са. Притежават силна индивидуалност. Имат нужда от внимание и уважение.

Властни са, но са готови да бранят приятелите си на всяка цена. Лесно завързват приятелства и трудно се отказват от тях. Късметът ги съпътства през целия им живот, но те не разчитат само на него. Много са дисциплинирани, целенасочени, практични, сериозни. Обикновено са настроени позитивно и оптимистично. Повечето от тях обичат да се трудят, отличават се с високата си духовност.

В работата си са продуктивни, честни, порядъчни и като правило – не грешат, защото вземат верни решения в нужния момент. Тези качества им помагат да се издигнат над останалите. Големият и упорит труд, който полагат за това, заема преобладаващата част от времето им. Ако не успеят, обхващат ги тъга, песимизъм и разочарование. Стават раздразнителни и податливи на депресии. Завистта, злобата са им чужди. Единиците не обичат да бъдат критикувани, но и те са склонни да критикуват другите, без да проявяват грубост. Проявяват нетърпимост към безпорядъка, мързела, разтакаването, лъжливите обещания.

Хората с число на душата 1 притежават по-голяма жизненост и способност да вършат тежка физическа работа в сравнение с другите. Единиците обичат разкоша и като цяло са разточителни, когато искат да си доставят истинско удоволствие или да зарадват някого. При покупка на подарък не се замислят за сумата. Готови са на всичко за гостите и приятелите си. Друго любимо тяхно занимание са пътешествията – имат значителна способност за адаптация към всяка ситуация и можете да ги видите в най-луксозен хотел, но и в мизерна палатка. За единиците неограничената свобода е нещо изключително важно.

Обикновено представителите на противоположния пол ги забелязват и ги харесват, ако не за любовна връзка, поне за приятелство.

Най-активните години на живота им са между 35 и 39.

Хората, с които числото 1 е в хармония, са тези, които с желание се подчиняват. Ако могат да се задоволят да останат просто сенки и да не се стремят да играят успоредна роля, те ще могат да поддържат връзката. Ако някой се опита да се намеси или да ограничи индивидуалността или свободата на партньора, по следите на такава връзка ще върви бедата. Ключовата дума на връзката е „независимост“ и само човек, който уважава тази черта на характера, може да се разбере с числото 1.

Сърцето и очите са органите, за които има най-голяма вероятност да бъдат засегнати от болести или инвалидност. Високото кръвно налягане е друго вероятно заболяване на родените под влиянието на числото 1 и се препоръчват периодични прегледи. Редовното приемане на карамфил, портокали, джинджифил и мед има лечебен ефект върху страдащите от гореизброените заболявания. Субектът трябва да се погрижи те да се включат, по един или друг начин, в редовната му диета.

От гледна точка на науката за числата, числото 1 е определено за едно от най-добрите числа. Неговият притежател е с изключително твърд, решителен и творчески характер. Личните му качества са от най-висок порядък, но той е изправен пред огромни трудности в отношенията си с другите. Всички около него трябва да проявяват голямо разбиране, защото той не е жесток по природа, а е просто невнимателен и амбициозен.


image0 (9K)