Честит рожден ден от ЗАРАТА на родените на 25-то число!

Луната (2) е неутрална спрямо Меркурий (5), но Меркурий е настроен враждебно спрямо Луната. Комбинацията е причина за един неустойчив саморазрушителен характер. От числото 25 се получава число на душата 7, а то се управлява от твърде двусмислената планета Кету. Самите „седмици” носят на другите късмет, но в ранната си младост живеят трудно.

Хората, родени на 25-ти са по-мечтателни, артистични, променливи и замислени от родените на 7-ми и 16-ти. Те се гордеят със заложбите си и с постигнатите след много труд успехи. Преживяват много неуспехи и поражения, но това ги принуждава да разбират по-добре заобикалящия ги свят. С помощта на приятелите, роднините и колегите си постепенно натрупват опит и стават по-устойчиви. Нямат голям късмет в любовта, но посредством брака си реализират финансовите си планове. Препоръчва им се да избягват рисковани начинания, да не са много мнителни и да вярват повече в себе си.

Сексуално те са странно съчетание – нежни и романтични, продажни и променливи. Привличат ги материално богатите, но силната романтична жилка облича обекта на техните чувства с рицарство и целомъдрие, каквито в действителност не притежа­ват. Въпреки романтичната си природа, едва ли някой, който не е успял и не е богат, ще бъде привлекателен за тях.

Родените под това число трябва да се стремят да обуздаят алчността си за пари и материални придобивки и вместо то­ва да се занимават с изкуство, което приляга на темперамента им. Перлата и лунният камък трябва да са в допир с кожата през цялото време. Това са камъните, които им носят щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число е калай, който особено добре се съчетава с месинг.

В емоционалния си живот те се влияят еднакво и от числото 2, и от числото 5! Нежни и романтични, имат висока степен на интелигентност и се стремят към душевно общуване с приятели, партньори и съпрузи. Числото 5 ги води в компанията на „силните на деня“, с други думи, успелите в живота. Нуждаят се и от промяна и ако връзката не е много дълбока, не остават дълго с един човек.

Числото 25 е материалист по наклонност. Притежаващите го предпочитат бързо и лесно спечелените пари, такива, които идват от спекула и хазарт. Когато става въпрос за такива пари, те се изкушават и не могат да устоят. Това може да ги отведе до незаконни дейности.

Те са чувствителни, лесно раздразнителни и напрегнати. Това ги прави избухливи. Освен това са и малко нетърпеливи.

Мотото на числото 7 – „промяната е по-добра от покоя“ – се отнася и до числото 25. От време на време тези хора се нуждаят от смяна на средата. По природа не са неверни, нито неискрени, нито повърхностни. Това е само една основна нужда и партньорите им трябва да го разберат. Тъй като са и нежни, те много лесно потискат и себе си, ако това е в интерес на връзката.

Тъй като личните им отношения обикновено са тясно свързани с деловите им интереси, по-вероятно е да потиснат порива си за промяна, отколкото да навредят на връзката си с други хора.

Числото 25 е предразположено към заболявания на кожата и червата. Tрябва да се пазят от напрежение и избухване. Те са склонни към пренапрежение, предразположени са към нервност и в крайна сметка съществува опасност от пълен срив.

Родените под това число трябва да включат в редовната си диета грозде, плодов сок и кисело мляко.


image0 (9K)