Ето как реагират зодиите на Черния петък

Черният петък се провежда в края на ноември и е любим ден на много шопинг маниаци.

Ето и как реагират зодиите на този ден.

Овен

Тогава има хиляди хора, които нахълтват в магазините, редеят се на опаки и търсят най-големите намаления и най-добрите оферти. Овните са най-бързите и водачите на тълпата. Превръщат и Черния петък в състезание и нищо не може да ги спре.

Телец

Те са експерти. Приемат Черния петък много сериозно и знаят всичко за него. Всички тайни места, отстъпки, дефекти. Обръщайте се към тях за съвет.

Близнаци

Неуморни са в този ден. Всички други в един момент се изморяват и започват да си почиват, но Близнаците обикалят всеки един магазин. Не пропускат нищо.

Рак

Грижовни са към приятелите, които пазаруват. Носят храна и напитки за обиколката. Казват на останалите кое им стои добре и ги окуражават да си купят определено нещо.

Лъв

Отиват, за да си купят 1-2 нужни неща, но преди да се усетят, са изкупили половината неща от магазините и са си взели дрехи и аксесоари, които не им трябват.

Дева

Скептични са и смятат, че Черният петък е измама и не всичко е толкова евтино, колкото би следвало да е. Струва им се, че другите се заблуждават, че има намаления и се възмущават.

Везни

Везните просто обичат да пазаруват и приемат това като техен личен празник. Не мислят толкова за отстъпкии намаления, просто обикалят магазините и извършват любимото си занимание.

Скорпион

Мразят тълпите, многото хора на едно място и блъсканиците. Затова поръчват някои необходими неща онлайн. Възползват се само от промоциите в интернет.

Стрелец

Стрелците отиват в моловете, но не толкова заради Черния петък, а за да не пропуснат приятелското събиране. Не искат да изостанат с клюките или после само да слушат за преживяването. А и знаят, че пазаруването завършва с вечеря или питиета в бар – неща, на които не отказват.

Козирог

Тези знаци отдавна са си помислили какво трябва да купят и отиват на пазар за едно определено нещо. Чакат търпеливо на опашката, макар че идват рано и обикновено са първи. Гледат бързо да вземат това, което им трябва и да се приберат, за да избегнат лудницата.

Водолей

Мразят комерсиалното, тоест и Черния петък. Вижда им се повърхностен. Но не могат да устоят на някои промоции. Отиват да разгледат, пазаруват и се възмущават едновременно.

Риби

Рибите са положително настроени и са изумени как всичко е толкова евтино. Радват се искрено. Ентусиазирани са и купуват неща, от които нямат нужда.


image0 (9K)