Черните облаци над главата на Есма я принуждават да направи много болезнена крачка

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ интригите набират бясна скорост. В тях дейно участие вземат не само Ипек и Къймет, но активно планират измама и двамата нови съмишленици Адем и Джан.

Ипек се е установила с бебето при родителите си. Фикрет блъска по вратата им, защото те не го пускат да види дъщеря си. Жена му е повече от доволна от това как се развиват събитията. Докато Къймет я критикува за поведението ѝ, на гости им идва Бурджу, за да ги види и да им съобщи за женитбата на Мурат и Баде. Уж между другото бъдещата снаха подпитва за отношенията между Осман и Сюрея, а Ипек сякаш само това е чакала. С голямо удоволствие тя плисва цялата помия, на която е способна, върху главата на съперницата си.

Джан отива при Дилара с подготвен съвет младата жена да изтегли кредит, за да изплати дела от школата на Адем. След срещата си с нея адвокатът веднага посещава Адем, когото успява да убеди, че Фарук ще помогне на Дилара с пари. Плете той някаква кошница, но ще стане ясно точно каква…

Сюрея разказва на Фарук, докато пътуват в колата, че Нургюл иска да напусне работата си в имението заедно с Мехмед. Фарук веднага се обажда на икономката по телефона и се опитва да я убеди, че трудните времена ще отминат. Когато обаче разбира, че жената е твърдо решена да се пенсионира, той вади големия коз, като ѝ казва, че Сюрея е бременна и ще имат голяма нужда от нея. Дори могат да я вземат с тях в новата им къща.

Ще познаете ли тази актриса? Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители

Но този разговор е послушан в къщата. Есма получава нов жесток удар, че синът ѝ споделя такава хубава новина не с майка си, а с прислужницата.

След кавгите, обидите и неодобрението на всички от семейството, Есма предприема много болезнена крачка. Тя отива в дома на Гарип, с когото имаха уговорка да избягат за няколко дни извън Бурса. Но тя не само му отказва това пътуване, ами…


image0 (9K)