Черна птица като Съдбовен знак

Прибирайки се с колата за вкъщи, видях вдясно голяма черна врана или гарван, стои до тротоара…

Загледах се какво прави, мъти ли, къпе ли се, очи в очи… и тя отлетя, но толкова ниско, право пред мен, че се наложи да натисна спирачката, за да не се блъсне в предното стъкло. Може и да съм я ядосала, че я загледах, но беше неочаквано да я видя на това място, такава голяма, близо до оживено кръстовище.

[ad id=“225664″]

Алена отговаря:

Черната птица не е чакала теб, но се е превърнала в Съдбовен знак, който не си успяла да разчетеш. Съдбата ти казва, че виждаш всичко през тъмните очила на черногледството, особено през последните седмици и месеци. Колкото повече затъваш в негативизма на личните си отношения, особено в България с твоите близки, и пренебрегваш всичко, което си длъжна да промениш в брака и бизнеса ви в чужбина, толкова повече се губиш в безвидната тъма на необратимата депресия. Причината е твоята неспособност да разбереш на първо място самата себе си, а след това и околните.

Съдбата ти подава знаци, разчитай ги правилно, вместо да ме питаш. Така ще бъдеш сигурна, че сама ще взимаш правилните решения, без да ти е необходима странична помощ.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)