Черната Златка здраво плаща за новото си гадже!

Приказката, че зад всеки успял мъж стои една силна жена важи с пълна сила за гаджето на Златка Димитрова, фитнес инструктора Кирил Танев.

Преди Златка да скочи в леглото на новата си изгора, след като заряза бащата на детето си, никой не беше чувал за Кирил Танев.  Днес вече нещата са различни и благодарение на популярността на плеймейтката, клиентите на инструктора са се увеличили. Близки до Димитрова издават, че Кирчо доста умело използва ситуацията и дори вече пуска платени реклами във Фейсбук, с които продава успешно спортните си режими, пише HotArena.

„За Кирил Злати се оказа успешен ракетоносител. Не знам колко са силни чувствата му, но определено връзката му с нея му носи добри дивиденти“, шушукат запознати. Доскоро Злати криеше новото си гадже и се дразнеше на помятанията, че е обикновен фитнес инструктор. Плеймейтката и треньора се запознали във фитнес залата и първоначално споделяли само общата си страст към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка вече била разделена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал точно неин тип. Той също има дете от предишна връзка, което е горе-долу на същата възраст като малкия Миро. Златка имала намерение да се преквалифицира в инструктор и да превърне хобито си в професия.

 


image0 (9K)