Тази магия се смята за една от най-древните. Можете да я използвате, за да привлечете късмет, пари и любов, както и да се предпазите от заболяване, увреждане и уроки.

Във времената в много страни по света конецът е използван като мощен амулет и талисман. Магията с конец се прилага и в наше време.

Днес, все повече и повече хора слагат на китката си червен конец, за да подобрят енергийната си защита.

Червен конец за късмет

Технология за подготвяне на магическия конец е много лесна. Ако искате вашия талисман да привлича късмет, направете няколко прости възела. Основното нещо е да вложите в конеца смисъл и сила. За конеца използвайте естествен лен или прежда. Обикновено се използват материали в червено, тъй като те най-бързо и ефективно преработват енергията.

Вземете конец или нишка с дължина два пъти, колкото обиколката на китката ви. Вземете в ръка конеца и започнете да правите възли. Те трябва да бъдат шест, или седем на брой. На всеки възел кажете следните думи за късмет(или правете наричане за каквото искате да ви се случи):

“Първият възел е на здравето.

Вторият възел – “На любовта”.

Третият възел – “На парите.”

Четвъртият възел – “На късмета.”

Петият възел – “На успеха.”

При завързването на последния възел, кажете: “Завързвам думите си, силата си и действията си. Амин. ”

При произнасянето на тези думи се концентрирайте. Ако кажете пасажа без чувства и емоции, талисманът няма да работи.

След като всичките шест възела са готови, можете да използвате вашия амулет. Носете го на китката си, под формата на ключодържател или просто в джоба си. Най-важното нещо е да бъде винаги с вас.

Често се случва конецът да се скъса или износи, затова моля, уверете се, че материалът, от който сте го направили, ще издържи дълго време и няма да се замърсява.