Червените лампички в любовта, които мъжете следят

Да създадеш любовна връзка, която да те удовлетворява с партньор, с когото да си паснете като частици от пъзел, е трудно. Жените следим за определени знаци, които ни подсказват, че съответният човек не е подходящ за нас.

Мъжете също се оглеждат за червени „лампички“, като:

Тя идва с твърде много „багаж“

За съжаление, не всеки мъж е готов да приеме за партньорка жена, която носи със себе си определен „багаж“. Това може да са семейни проблеми, да е самотна майка, да е безработна. Разочароващо е, но в крайна сметка, ако някой не може да ви приеме още в началото с проблемите ви, за какво ви е? Това е показател дали изобщо може да се разчита на този мъж, да е подкрепящ, грижовен.

Тя иска твърде бързо да се съберем под един покрив

Понякога жените сме нетърпеливи, особено ако сме влюбени. Искаме постоянно да сме в компанията на партньора си, той да се вълнува от нашите нужди, да се преместим при него възможно най-скоро. От друга страна, мъжете не искат да бъдат притискани, защото се чувстват така, сякаш някой отнема личната им свобода.

Нямате нищо общо

Да, нещо, от което мъжете се вълнуват. Червеното флагче, което представителите на силния пол не пропускат. Ако не може да направите нищо заедно или не сте в състояние наистина да намерите общи интереси, да се напаснете, тогава мъжете губят интерес. Колкото повече са допирните ви точки, толкова по-добре, az-jenata.bg

Тя говори лошо за своите бивши

Като цяло, представителите на силния пол не толерират клюките и злословенето по чужд адрес, когато става въпрос за избор на партньорка. Дори и да не го показват, те не обичат да слушат за бившите ни, не само, когато са добър пример, а и когато имаме да казваме нещо лошо за тях.

Тя е твърде драматична

Ако има някой, който не харесва драмите, то това са мъжете. Дори и красавица, с която разговорите са приятни, ако създава често стресови ситуации, не би имала шанс. Мъжете мислят в перспектива и не искат да имат излишни драми в живота си.

Не ми обръща достатъчно внимание

Мъжете се нуждаят от нашето внимание, от това да се чувстват специални, обгрижвани. Ако това им липсва или евентуалната им партньорка се прави на твърде недостъпна – червен флаг.


image0 (9K)