За час окрадоха два автомобила „Ауди“, а два часа по-рано и „Порше“ в Стара Загора

За час окрадоха два автомобила „Ауди“, а два часа по-рано и „Порше“ в Стара Загора – интересът е към фарове и дистроник

На 30.06.2019 г., около 10:06 ч., в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал от 39-годишен мъж от с. Писарево, общ. Горна Оряховица, обл. Велико Търново за кражба на вещи и части от л.а. „Порше“. На място е установено, че е извършена кражба на ляв фар и е направен опит за кражба на десен фар. Автомобилът е бил паркиран на паркинг на хотел, находящ се в гр. Стара Загора. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

На 30.06.2019 г., около 12:17 ч., в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал от 38-годишен мъж от гр. Стара Загора за кражба от л.а. „Ауди“, собственост на 28-годишна жена от гр. София. На място е установено, че от горепосочения автомобил е извършена кражба на 2 бр. дистроник. Автомобилът е бил паркиран в гр. Стара Загора, на ул. „Ген. Гурко“. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

На 30.06.2019 г., около 13:27 ч., в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал от 43-годишен мъж от гр. Стара Загора за кражба на вещи и части от л.а. „Ауди“. На място е установено, че от горепосочения автомобил е извършена кражба на 2 бр. дистроник и 2 бр. фарове за мъгла. Автомобилът е бил паркиран в гр. Стара Загора, на бул. „Св. Патриарх Евтимий“. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.


image0 (9K)