ЦСКА-София разгроми китайския тим на италианският специалист Фабио Капело

ЦСКА-София започна с категорична победа контролите в Испания. „Червените“ разгромиха с 8:0 китайския Дзянсу Сунин, чийто наставник е италианският специалист Фабио Капело.

Кирил Десподов реализира хеттрик за успеха, а по един път се разписаха Фернандо Каранга, Роланд Алберг, Радослав Живков, Стойчо Атанасов и Станислав Манолев.

На 27 януари воденият от Стамен Белчев тим ще се изправи срещу украинския гранд Динамо (Киев).

[ad id=“263680″]

ЦСКА-София влезе значително по-мотивирано и концентрирано в мача, а над всички бе тандемът от атаката Фернандо Каранга – Кирил Десподов.

Каранга, който закъсня за старта на подготовката и предизвика сериозни полемики, започна като титуляр и демонстрира отлична форма, като взе участие и в трите гола за „армейците“ преди почивката. Кирил Десподов пък се отличи с хеттрик.

Десподов откри резултата в 17-ата минута от фаул, отсъден за нарушение срещу Каранга.

В 36-ата минута бразилецът удвои преднината на ЦСКА-София след груба грешка на стража на китайския отбор.

Голмайсторът на „червените“ изработи и третото попадение, като асистира на новото попълнение Роланд Алберг, който останал сам срещу вратаря, не сбърка за 3:0.

[ad id=“263680″]

В средата на второто полувреме Десподов вкара два бързи гола, с които оформи хеттрика си. В 65-ата минута нападателят бе фаулиран в наказателното поле и сам реализира отсъдения 11-метров наказателен удар, а три минути по-късно отбеляза третия си гол с глава.

В последните минути „червените“ вкараха още три гола и дооформиха разгрома за тима на Капело. Шест минути преди края юношата Радослав Живков се разписа, а в последните две минути паднаха още две попадения, дело на Стойчо Атанасов и Станислав Манолев от дузпа.


image0 (9K)