Цитиридис и Славена Вътова в опасна близост

Крепка дружба и доста опасна близост вече се е заформила между новия водещ на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис и сексапилната моделка Славена Вътова, която доскоро гледахме като жури в риалити формата „България търси талант“.

Както стана ясно по-рано тази седмица, Цитиридис бе обявен като новия властелин на вечерния праймтайм в bTV, който като журналист, сценарист и стендъп комик ще се заеме със задачата да внесе забавление и хумор в късния ефир от понеделник. Както ЗАРАТА писа, Вътова ще е нещо като ко-водещ на шоуто.

Славена Вътова се намърда и в „Шоуто на Николаос Цитиридис”

За да се справи с нелеката задача обаче, Николаос явно спортува редовно, за да се поддържа във форма, а наш екип го засече по време на тренировка в столичен фитнес.

Оказа се, че новият водещ вече се е сдушил по спортна линия със звездното лице от същия ефир Славена Вътова. Дългокраката моделка и майка на две деца е известна с дисциплината си да тренира всеки ден, за да поддържа фигурата си.

В кварталния спортен клуб Славена прекара близо час и половина заедно с Николаос, като ту тя го наставляваше на кой уред какво да прави, ту той й помагаше в упражненията. Накрая обаче, когато Цитиридис реши, че тренировката е приключила, Славена го върна от вратата и го накара да направят близо 100 коремни преси заедно.

blitz.bg


image0 (9K)