Цитат на деня: Ще купим България, вече купихме половината крайбрежие

Ето ! Мужикът арогантно и безсрамно е заявил какви са им намеренията за България. И то по БНТ: „Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме.“

Поне от няколко години бием камбаната за руското завладяване на българското Черноморие и че ако се отървем само със загубата на Варна и Бургас, пак ще е добре. Но днешните управляващи и техните протежета на място нехаят! Нещо повече, те (про)дават на руснаците право на закупуване на имоти, хотели и парцели без да проверяват произхода на парите им, въпреки че са длъжни по закон! А обикновени руснаци пари за втори имоти (и то струващи десетки и стотици хиляди евра) нямат. Милиони за вили и хотели имат ОБАЧЕ кагебистите, тоест, руската мафия. И именно те станаха повече от местното население и понеже българските национални продажници им продават всичко – право на престой, гражданство и пр., утре тия ще могат да гласуват и да превземат изцяло местната власт, която така лековерно днес ги е пуснала. Да не говорим, че още преди години Бойко Борисов предостави на руснаци пристанище Росенец и никой не знае кой какво прекарва оттам- няма нито гранични, нито митнически български служби! А това уж било държавна граница, че и външна за ЕС граница! Борисов се оказа троянският кон на Русия в ЕС. Правителството на ГЕРБ е опасно за националната сигурност на България! То подготвя кримски сценарий за Варна и Бургас.

Коментарът е от фейсбук профила на Даниела Горчева.

Въпросният политик е кандидатът за депутат от „Единна Русия“ Пьотр Толстой – на снимката. Изказването му е  пред кореспондента на БНТ в Москва в отговор на пожелание да води доброжелателна политика към България. – б.р.


image0 (9K)