Цецка Цачева опъва бръчки при д-р Енчев

Бившата шефка на парламента Цецка Цачева се оставила в ръцете на д-р Енчев за поредица разкрасителни процедури, разказват приятели на юристката.

Пластичният хирург ремонтирал физиономията й, опънал чертите й и върху лицето й вече нямало бръчки, петна, сенки и т.н.

Източниците ни припомнят, че още през 2016 г. Цецка Цачева рязко промени външния си вид – втали се, като смъкна 12 кила, спря да яде хляб и мина на сушени плодове, загърби плевенската си модистка, в чийто ръце се беше оставила години наред, леко освежи цвета на косите си и осъвремени прическата си.

Сегашните напъни за разхубавяване при д-р Енчев пък се дължели на нова емоционална тръпка в живота на бившата парламентаристка. Върху крилете на любовта тя се решила и на покупката на новия си апартамент в ж.к. „Изгрев”, в който доста странно инвестира не със съпруга си, който е на скъпо платена позиция в РВД, а със сестра си. Този апартамент обаче сложи черта на политическата й кариера и след като се разчу за придобивката, през март т.г. тя подаде оставка, а Бойко Борисов веднага я прие.

Цецка Цачева купи апартамент от нашумялата фирма „Артекс” през юли 2018 г. Жилището, заедно с гаража и таванското помещение е общо 233 квадратни метра. Цената на всичко това е само 138 хиляди евро, тоест малко над 590 евро за квадрат. Цените за „простосмъртни” купувачи в скъпия столичен район са 3-4 пъти по-високи.

След като напусна голямата политика, Цачева се раздели и със служебния си апартамент в дипломатическия блока на столичната ул. „Жолио Кюри”. Там тя обитаваше 180 квадрата. Като шеф на парламента навремето можеше да се засели в резиденция Бояна, но предпочете сградата срещу митичния ресторант „Монтерей”.

За да се нанесе в този шикозен апартамент, Цачева води люта битка, докато изгони бившата му обитателка – позабравената вече Антония Първанова. Тя пък беше задържала ключовете доста време, след като вече не беше депутатка. Преди да се засели в импозантната сграда, Цачева живееше в „Лозенец”, като там издръжката й струваше по 1500 лева на месец – 750 лева за наем и още толкова за помещението на партера, в което дежуреше охраната от НСО. В същия блок тогава нейна съседка беше другата високопоставена парламентарна особа – Искра Фидосова. Монтанската нотариуска обаче обитаваше собствен апартамент, пише „Уикенд“.


image0 (9K)