ГЕРБ с четири кандидатури за президент

Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев и Димитър Николов – от тези имена ГЕРБ ще избира своята кандидатура за президент. Това заяви в ефира на bTV зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Вероятността някой от тези четирима да е кандидатът е 99%, каза Цветанов.
„„Изключително достойни, всеки има своята тежест на позицията, която заема в момента. Ако започнем с Цецка Цачева, нека да припомня, че това е първата жена, председател на Народното събрание. Изключително добър оратор, изключително добре се вписва в тази сложна политическа ситуация, която имаме в последните няколко парламента“, похвали Цветанов председателката на Народното събрание.
За Фандъкова бившият вътрешен министър каза, че е един от най-уважаваните политици у нас в момента.
Томислав Дончев – първо кмет на Габрово и човекът, който се занимаваше с еврофондовете. Също един доказан професионалисти, човекът, който даде възможност да разблокираме и да запълним този дефицит, който ни остави Станишев и Орешарски. Димитър Николов – човекът, който преобрази Бургас след едно дълго управление на БСП”, посочи Цветанов.
По думите му професионалните качества на четиримата ги прави подходящи кандидати за президент от ГЕРБ.

offnews.bg


image0 (9K)