Цецка Цачева в Мъглиж: Диалогът с гражданите ще лежи в основата на всички решения, които взимам

cc-5_resized

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът Ева Паунова и кметът на Мъглиж Господин Господинов откриха Информационен център в Мъглиж. Преди това те посетиха Дневния център за възрастни хора в Мъглиж.

Като президент и вицепрезидент с Пламен Манушев ще сме коректив на всяка политика, която не среща одобрението на обществото или не е в негов интерес. Можем да отстояваме позиции и да вземаме правилните решения в интерес на гражданите“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Тя обясни, че ще продължи и занапред да се среща с хората в цялата страна. „Това, че по време на кампанията ще обиколим над 200 населени места, е доказателство, че диалогът с гражданите ще лежи в основата на всички решения, които взимаме“, подчерта Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент приветства решението на правителството на Бойко Борисов за отпускане на 7, 2 милиона лева за нуждите на няколко големи болници в страната. „Над милион и двеста хиляди пенсионери ще получат по 40 лева коледни добавки. Тези пари не са от предвидените в бюджета. Те са резултат от усилията на правителството на премиера Борисов в борбата с контрабандата и сивата икономика. Това е доказателството, че когато управлението е стабилно, когато се спазват редът и законът, могат да се постигат резултати в интерес на всички български граждани. Като президент аз ще бъда гарант за спазването на правилата и за диалога между отделните власти в страната“, категорична бе Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев призова жителите на Мългиж да гласуват активно на президентските избори на 6-ти ноември. „Ние ще направим така, че да няма кризи, страната да се развива, да продължават да се разработват политики в интерес на гражданите и да вървим стабилно напред“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент. Пламен Манушев за пореден път подчерта, че заедно с президента Цачева ще гарантират следването на вярната за България посока на развитие, заедно с евроатлантическите партньори ЕС и НАТО.

Цветан Цветанов заяви, че когато има силна местна власт, когато правителството е стабилно и реализира приходи от борбата с контрабандата и сивия сектор, нещата в държавата вървят напред и прилаганите политики са в интерес на гражданите. „Направеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов е за всички хора, не само тези, които ни симпатизират. Затова всички български граждани трябва да гласуват доверие на Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината, защото те ще гарантират сигурността и стабилността в България“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.


image0 (9K)