Цецка Цачева в Казанлък: Ще насърчавам политиките в интерес на хората

cecka-2_resized

Над 7 млн. лева се отпускат от правителството на Бойко Борисов за нуждите на болници в различни населени места в страната. Друга много добра новина от днес е, че пенсионерите с доход до 300 лева ще получат коледни надбавки в размер на 40 лева. Така ще бъдат подпомогнати над един милион и 200 хиляди пенсионери. Като президент и вицепрезидент, ние с Пламен Манушев, ще насърчаваме всички политики на институциите и на местните власти, които работят в интерес на хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на реконструирано междублоково пространство в Казанлък. Тя посочи още, че за продължаването на Националната програма за енергийна ефективност ще се осигуряват по 1 милиард годишно от правителството. „223 милиона повече ще има догодина за образование. Отпускането на тези средства е възможно, благодарение на по-високата събираемост на данъците, на усилията на правителството и на премиера Борисов в борбата с контрабандата“, обясни Цачева. „Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за единна, образована и просперираща нация. България трябва да продължи да води балансирана и активна външна политика, основана на националния интерес. Ако ни гласувате доверие на 6-ти ноември, аз ви гарантирам, че няма да се променим към хората и ще работим в интерес на всички български гражданите“, категорична бе Цецка Цачева

Подкрепата на толкова много хора ни дава надежда, че за първи път в историята на България ще изберем първата жена президент. Няма да ви предадем, ако получим вашето доверие“, допълни кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев пред жителите на Казанлък.

Винаги ще бъдем съпричастни към всички каузи, които идват от Казанлък и региона на Стара Загора. Уверен съм, че президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще подкрепят политиките, които насърчават развитието на региона и на всички останали населени места в страната”, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той призова жителите на Казанлък да подкрепят Цецка Цачева за първата жена президент на България, защото тя е доказала, че може да работи за хората. „Най-силното й качество е, че винаги залага на диалога и така намира най-правилните решения. Както през 2015 година хората потвърдиха подкрепата си за кмета Галя Стоянова, така трябва да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да гарантираме стабилността на държавата“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов подчерта, че в Казанлък вече се санират 12 блока по Националната програма за енергийна ефективност и предстои да стартира обновяването на още няколко. „Ако правителството на Бойко Борисов остане стабилно, догодина ще бъдат отпуснати още 1 милиард лева, за да продължи безвъзмездното саниране на домовете на хората. Синхронът в комуникацията между местната и централната власт трябва да бъде запазен, за да продължим да работим в интерес на гражданите“, категоричен бе Цветанов.


image0 (9K)